2777
2789
عنوان

مسخرم میکنن 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 2468 بازدید | 177 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما کدوم شهرین؟اگه دوس داشتین تو پی بگین

تهران .شهریار عزیزم

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

گوربابای حرف مردم شوعری ک برای سایز سینت بیاد دوروزبعد یه خوش فرم ترشو بیینه میره دنبال اون این همه خانوم باسایز شصت ازدواج کردن خشبختن مگ ب این جیزاست ...

البته به مرداهم نمیشه خورده گرف یکی خاستگاریمون میاد اول میبینین هیکلش طبق سلیغه ماهست یا نه اونام همینطوزر .. پس غصه نخور اصلا 

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  

بنظرم خود ما باید بدن خودمونو دوست داشته باشیم و بپذیریمش. یکی سینه اش بزرگه یکی کوچیکه یکی نامتقارنه هر کی یجوره. فرهنگ یعنی من کاری نکنم با حرفام یکی رو انقدر اذیت کنم و اعتماد بنفسشو نابود کنم که دیگه رغبت نکنه بیاد استخر و از خودش بدش بیاد. بدن تو اینطوریه میتونی بری روغن خراطین و بادکش و اینا رو امتحان کنی که بی ضرره ولی اصلش باید رو اعتماد بنفست کار کنی

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

مال منم بزرگه ۸۵ 

ولی نامتتقارنه درحدی که شوهرم میخنده میگه یکیش نوده نه ۸۵ افتاده ام هست 😐 سینه هات بزرگ باشه اویزون میشه بابا 

اه اه خواستی بیا مال منو ببر برا خودت یکیش ۹۰ یکیش ۸۵ 

خودت از توش یه چیزی درار

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی

من دوستم میخاست نامزد کنه سرهمین موضوع رفت پیش دکتر دکتر انقد عصبانی شد گفت اصلا مهم نیس چرا اعتمادبنفست ککه و ازین حرفا دوستمم کلا نگران بود تا موقعی ک شوهرش ببینه ولی اصلا بروش نیاورد شوهرش  تازه مال دوستم فقط نوک داره 

خدایا به امید تو