2777
2789

سوم راهنماي نفهميد

سوم دبيرستانم اصلاح كامل كردم دوست مامانم عكس العمل نشون داد تا مامانم😐

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول راهنمایی ...😖

عروسی پسر داییم بود ،دخترخالم توجمع گفت به قول مامانم حداقل یه لیف و صابون بردار پشت لبت بکش بعد غذاخوردن چربی نمونه اینقد سیاه بشه ...

حالا من تمیز تمیز بودم ولی سیبیلم بخاطر بلوغ یاهرچی تیره ترشده بود ...

اینقد حالم بدشد فرداش مامانم اجیمو مامور اصلاح سیبیلم کرد 🤗

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

من کم کم اول دبیرستان بودیم با قیچی ابرو😐 کوتاه میکردم.(حالا انگار ی مشت سبیل بود)

بعد کم کم رفتم بند انداختم.

مامانم ب شددددددت برخورد کرد ناجور😆😆😆

ولی خب من راه باز کن شدم واسه آبجیام. دیگه مامانم ب اونا گیر نمیداد..

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من خیلی پرمو بودم سیه سیاه سیبیلای وحشتناک یه ترمم باهاشون رفتم دانشگاه😁😁😁ابروهامم یک سال بعد از ...

😂😂وای منکه دانشگاه یه همکلاسی دارم هرچی میگم بابا حداقل سیبیلاتو بزن میگه نه بابام گفته دخترباس دست نخورده بره خونه شوهر 😝سیبیل داره این هوا ...

بعد میگه چرا هیشکی عاشق من نمیشه ..

یبارم خواستیم به زور بزنیم واسش فرار کرد

اسمم مهتاب تنهاست...ولی اشتباه وارد شد وویرایش نمیشه 🤣🤣عاشقتونم کم میام ولی میام😍😘

هرجای دنیا بری بگی نمیذاشتن موهای صورتمونو اصلاح کنیم،در جا بهمون پناهندگی میدن😂😂😂

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))