2777
2789
واي يعني انقد بلند بود ببخشيد خندم گرفت خواهر😂😂😂😂🤦🏼‍♀️

نه انقدم بلند نبود😁😁😁😁اتفاقا موهای صورتم زیاد معلوم نیس.ولی اونموقه چون چیزی در دسترس نبود واسه برداشتن سیبیلام مجبور بودم با قیچی بردارم یکم پیشرفت کردم یادگرفتم با پاهام بند بندازم😆

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مژه هام خودش حالت داره ناظم اول صبحي گفت فر كردي بافر مژه رفتم صورتموشستم رفتم دفتر گفتم پس چراشستم صاف نشد بعدش گريم گرفت كلي معذرت خواهي كرد تارسيدم خونه بغضم تركيد به مامانم گفتم رفت مدرسه باناظم دعواكرد كه چراپيش دوستاش به بچم همچين حرفي زدي واي يه بارم فكركردن رژ زدم نگو دوسه روز منو زير نظر داشتن اخرش مدير دستمال دادگفت لباتو پاك كن بده من منم اين كاروكردم گفت توروخدا حلالم كن فكرميكردم رژ زدي

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   

من خیلی پرمو بودم سیه سیاه سیبیلای وحشتناک یه ترمم باهاشون رفتم دانشگاه😁😁😁ابروهامم یک سال بعد از اینکه دانشگاهم تموم شد وسط ابروهامم پنج سال بعد از زیرشون😁😁😁😁😁😁😉😉😉😉

والا من ۱۵ سالگی با کرم موبر زدم پوستم حساس بود دوروز بالای لبم دون دون شد مامانیمم فهمید گف از خودت در اومدی دگ....و ب همین جمله بسنده کرد...دیگ باهام کاری نداش...من موهای صورتم بور بود زیاد معلوم نبود نمیدونم چرا زدم

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥
من خیلی پرمو بودم سیه سیاه سیبیلای وحشتناک یه ترمم باهاشون رفتم دانشگاه😁😁😁ابروهامم یک سال بعد از ...

منم با سبیل رفتم دانشگاه و ابرو خمینی داشتم 

از جلوی جمع پسرا رد میشدم صلوات میفرستادن😂😂😂

چه زود افرین دهه هشتادی هستی؟؟

خخخخ نه عزیزم ۲۴ سالمه کلا پیش فعال بودم بارایش کامل میرفتم مدرسه همیشه هم در اخراج به سر میبردم جالبشم اینجا بود شاگرد اول اونجا بودم مدیر همیشه میگفت من به قرتی بودنت نگاه کنم اخراجت کنم یا به شاگرد اولیت تو کل مدرسه😄😄😄

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....