2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 31 پست
بیا و خوبی کن🤐🤐

دقیقن بخدا

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احتمالا شوهرت از این مدلاست که از بقیه پول قرض میگیره و دیگه پس نمیده. من ک پشت دستمو داغ کردم ب کسی ...

منم از پول قرض دادن متنفرم هر کس ازم پول گرفت خودش و زد به اون راه جالبه بعد ۵ بار قرض گرفتن و پس ندادن باز میاد قرض میخواد چطور روشون میشه نمیدونم 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
خودت طلات و بفروش‌و بهش بده شوهر شما میخواد پول طرف و کلا نده و این اصلا درست نیست 

اینا خانوادتن اینطوری ان،پول از مردم میگیرنو نمیدن...حتی‌پول قبضو ب زور میدن با هزار فحش

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

اصلا تو مسئله های مالیش دخالت نکن

اگرم مستقیم با تو صحبت کردن، به شوهرت بگو لطفا بهشون بگو با خودت صحبت کنن آخه مدیریت مالی خونه با شماست.از دست من که کاری بر نمیاد که!  منم خیلی ناراحت مبشم یکی به شوهرم تلویحا بگه بیخیال و بی مسئولیت !

زن خوب، زن بی خیال است.
اینا خانوادتن اینطوری ان،پول از مردم میگیرنو نمیدن...حتی‌پول قبضو ب زور میدن با هزار فحش

خدا بهت صبر بده عزیزم

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

از بیخیالم گذرونده ادم ک نباید خوبی کرد جوابشو اینجوری داداون بیچاره هام الان احتیاج دارن فردا ک پول داشته باشن پس دادن پولشون ک فایده ای نداره ماشالله شوهرت انگار میخواد بهشون صدقه بده اینجوری رفتار میکنه😒

اصلا تو مسئله های مالیش دخالت نکن اگرم مستقیم با تو صحبت کردن، به شوهرت بگو لطفا بهشون بگو با خودت ...

اخه ب خانوادم‌بدهکاره،😢😢😢

منم‌روم نمیشه برم خونه ی مادرم...

اگ طلا هم بفروشم مامانم‌دعوا میکنه،اخه همه رو اون خریده..

نمیدونم‌چیکار کنم