من۲۲ مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان شوهر بیخیال | مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 31 پست سلام.شوهرم خیلی بیخیال ب یکی ۳تومن بدهکاریم اونام اصن پول نون هم ندارن و ب شوهرم میگم میگ مخاسن ندن ،میگم ینی چی میگ ندارم بدم،میگم بیا طلای منو بفروش میگ ن...خسته شدم،،آبروم داره میره تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/06/04 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ان_ام عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 2799 نه سر خود نده شر درست ميشه اگهشما واسطه بودي هي به شرهرت بگو اگه نه دخالت نكن
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 بیا و خوبی کن🤐🤐 دقیقن بخدا تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5080 خودت طلات و بفروشو بهش بده شوهر شما میخواد پول طرف و کلا نده و این اصلا درست نیست گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
fatima_a1779 عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 958 شاید نمیخواد طلای شما رو بفروشه ولی خب کامل نده بهشون مثلا نصفش رو بده یه مدت دیگه تسویه کنه
1377_raha عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 13131 شوهرمن بدتره بابام ده میلیون بهمون داده بعد دوسال هنوز هزارتومن نتونستیم بدیم
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5080 احتمالا شوهرت از این مدلاست که از بقیه پول قرض میگیره و دیگه پس نمیده. من ک پشت دستمو داغ کردم ب کسی ... منم از پول قرض دادن متنفرم هر کس ازم پول گرفت خودش و زد به اون راه جالبه بعد ۵ بار قرض گرفتن و پس ندادن باز میاد قرض میخواد چطور روشون میشه نمیدونم گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
judy_abot_96 عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3521 عزيزم شما خودتو قاطي مسائل مالي همسرت نكناشتباه كردي گفتي طلاها رو بفروشم و قرضو بدمبه هيچ وجه نكن اين كارو يك دختر دارم شاه نداره
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 خودت طلات و بفروشو بهش بده شوهر شما میخواد پول طرف و کلا نده و این اصلا درست نیست اینا خانوادتن اینطوری ان،پول از مردم میگیرنو نمیدن...حتیپول قبضو ب زور میدن با هزار فحش تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
هانا_۳۰ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1493 اصلا تو مسئله های مالیش دخالت نکناگرم مستقیم با تو صحبت کردن، به شوهرت بگو لطفا بهشون بگو با خودت صحبت کنن آخه مدیریت مالی خونه با شماست.از دست من که کاری بر نمیاد که! منم خیلی ناراحت مبشم یکی به شوهرم تلویحا بگه بیخیال و بی مسئولیت ! زن خوب، زن بی خیال است.
pirlanta عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 5080 اینا خانوادتن اینطوری ان،پول از مردم میگیرنو نمیدن...حتیپول قبضو ب زور میدن با هزار فحش خدا بهت صبر بده عزیزم گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
کاشبمیرم عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 6743 از بیخیالم گذرونده ادم ک نباید خوبی کرد جوابشو اینجوری داداون بیچاره هام الان احتیاج دارن فردا ک پول داشته باشن پس دادن پولشون ک فایده ای نداره ماشالله شوهرت انگار میخواد بهشون صدقه بده اینجوری رفتار میکنه😒
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اصلا تو مسئله های مالیش دخالت نکن اگرم مستقیم با تو صحبت کردن، به شوهرت بگو لطفا بهشون بگو با خودت ... اخه ب خانوادمبدهکاره،😢😢😢منمروم نمیشه برم خونه ی مادرم...اگ طلا هم بفروشم مامانمدعوا میکنه،اخه همه رو اون خریده..نمیدونمچیکار کنم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
rozalin72 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 8225 با عرض معذرت ولی چون دلم واسه اون طرف سوخت و درکش کردم شوهرت بیخیال نیس ببخشیدا بیشعور
هانا_۳۰ عضویت: 1397/05/11 تعداد پست: 1493 اخه ب خانوادمبدهکاره،😢😢😢 منمروم نمیشه برم خونه ی مادرم... اگ طلا هم بفروشم مامانمدعوا میکنه، ... خب، باشه. اصلاااا دخالت نکن، مگه تو قرض گرفتی؟! زن خوب، زن بی خیال است.