2777
2789

تو اول بگو داداشت ۱۰۰میلیونو از کجا اورده😨😨😨؟؟؟کار ودرامد قبلی خودش چی بوده؟ چه مهارتهایی داره به چه کارایی علاقه منده؟؟؟ به نظر من میتونه توی چندتا کار وارد شه بنظرم عطاری هم میتونه گزینه ی خوبی روی میز باشه 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

عطاری. روغن گیری. لباس بچه .تعویض روغن. لوازم بهداشتی و پزشکی. آرایشگاه مردانه. سالن ورزشی. نان فانتزی. شیرینی فروشی.کافی شاپ. لوازم خواب تشک و روتختی. مغازه کپی و تایپ و...

💕الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

تو اول بگو داداشت ۱۰۰میلیونو از کجا اورده😨😨😨؟؟؟کار ودرامد قبلی خودش چی بوده؟ چه مهارتهایی داره به ...

عزیرم ۱۰۰ میلیون اختلاس کرده 🙄، قبلا راننده ماشین سنگین بوده یه وام گرفته ۵۰ میلیون اون ۵۰ هم پدرم بهش کمک کرده مبلغی هدیه های ازدواج هستن 

آخه بیکاره دیگه خسته شده چند ماه دیگه هم بچه شوم بدنیا میاد مگه بانک‌ چقدر سود میده 

بستگی به بانک داره ولی سودش تضمینیه آدم خیالش راحت تره تا اینکه بخاد مغازه بزنه مگه یه مغازه چقد سود داره تهشم همش خرج همون مغازه میشه

عزیرم ۱۰۰ میلیون اختلاس کرده 🙄، قبلا راننده ماشین سنگین بوده یه وام گرفته ۵۰ میلیون اون ۵۰ هم پدرم ...

فقط گزینه ی اول قابل قبول بود😂😂😂

خب ماشین سنگین بگیره اگه قبلا واسه خودش نبوده ماشینه بعدم راننده بگیره خیلیم خوبه درامدش

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

گاو داری یا کلا دامداری که خودتم بهش اشاره کردی میتونه پردارمد باشه خودشم که علاقه داره پس حتما میتونه موفق شه

فقط گزینه ی اول قابل قبول بود😂😂😂 خب ماشین سنگین بگیره اگه قبلا واسه خودش نبوده ماشینه بعدم را ...

الان یه پراید شده ۳۵ میلیون یه ماشین سنگین فک‌کنم۲۰۰ میلیونی هست دست دو هم که حتما یه مشکلی داره وگرنه طرف نمیفروشه 

الان یه پراید شده ۳۵ میلیون یه ماشین سنگین فک‌کنم۲۰۰ میلیونی هست دست دو هم که حتما یه مشکلی داره وگر ...

مهمترین نکته علاقه طرفه.ی کار صدم ک عالی باشه ولی علاقه نباشه فایده نداره.خسته میشه.ازکار زده میشه.درضمن تو هرکاری باید ی نکته مثبت نسبت ب هم صنفیات داشته باشی ک بتونی پیشرفت کنی.گزینه هایی مث جوری جنس و تنوع،قیمت مناسب،اخلاق خوب،مغازه جای خوب باشه و...