2777
2789
وای چه بد ،ولی به نظرم زلزله قبلی هر چیزی که باید خراب میشده خراب کرده ،امیدوارم مشکلی نباشه ،خدا خو ...

عزیزم الان دیگه مردم بی نوای اوکجا به مال فکر نمیکنن به بازمانده هاشون فکر میکنن

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...

الان خوندم توی نت یه خانم باردار هم فوت شده😢😢😢

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ایران زلزله خیزه ولی ۱۰ سال بود زلزله نمیومد

کاش هیچ جای ایران زلزله نیاد 

تهرانم نیاد چون اگه تهران زلزله بیاد همه چی داغون میشه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
عزیزم الان دیگه مردم بی نوای اوکجا به مال فکر نمیکنن به بازمانده هاشون فکر میکنن

میدونم عزیزم منظورم از خونه های که استاندارد نیستند ، خوب بیشتر مردم زیر آوار خونه ها از بین میرن 

تهران فقط تو مجلس وقتی همه نماینده ها و غیره هستن خداکنه زلزله ۱۰ ریشتر بیاد

اونوقت تر و خشک میسوزن  

مسئولین بمیرن دلم نمیسوزه 

منظورم به مردم بی گناهه 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم   
اونوقت تر و خشک میسوزن   مسئولین بمیرن دلم نمیسوزه  منظورم به مردم بی گناهه

عزیز دلم نه واسه مردم اتفاقی نیوفته میگم فقط تو مجلس زلزله بیاد نه جای دیگه

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
دیشب یه خبر خوندم خیلی مچاله شدم اینکه عراقیا ریختن تو کشورمون و زن و دختر و زمینو ملکو مال ایرانو ب ...

عراقی ها دارن چیو غارت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

عزیز دلم نه واسه مردم اتفاقی نیوفته میگم فقط تو مجلس زلزله بیاد نه جای دیگه

آهان ایشاله 

همشون واصل شن به درک 

دیشب یه خبر خوندم خیلی مچاله شدم اینکه عراقیا ریختن تو کشورمون و زن و دختر و زمینو ملکو مال ایرانو ب ...

مگه چیزی داریم برای غارت 

عراقی ها دارن چیو غارت میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟

بخاطر پایین بودن ارزش ریال نسبت به دینار عین مور و ملخ ریختن تو ایران خصوصا استانای شمالی و ملک و زمین میخرن و دختر و زن ایرانی رودستمال میکنن 

یه ویدیو دیدم که گویا به عربی و تمسخر و خنده میگفتن بدون جنگ و خونریزی ایرانوداریم میگیریم

لعنت بهشون

دل من هرچه غلط بود فراوان کردی...
بخاطر پایین بودن ارزش ریال نسبت به دینار عین مور و ملخ ریختن تو ایران خصوصا استانای شمالی و ملک و زم ...

دیروز ما از سفر برمیگشتم دستشویی بین راهی مامانم میگفت همه عرب بودن.چون ارزش ریال سقوط کرده ریختن تو مملکت