2821
2789

ف

🔴 گزارش مقدماتی زمین‌ لرزه

🔻بزرگی: 5.8

🔻محل وقوع: استان كرمانشاه - حوالی كوزران

تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1396/6/4 2:45:27

طول جغرافیایی: 46.79

عرض جغرافیایی: 34.55

عمق زمین‌لرزه: 10 کیلومتر

🔻نزدیک‌ترین شهرها:

18 کیلومتری كوزران (كرمانشاه)

21 کیلومتری روانسر (كرمانشاه)

30 کیلومتری كامياران (كردستان)

🔻نزدیکترین مراکز استان:

36 کیلومتری كرمانشاه

86 کیلومتری سنندج

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من هنوز سر اون زلزله اخر تهران استرس دارم .بدنم با ی تق میلرزه ‌.خدایا دیگه نیاد هیج جا😢

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
توروخدا نگید همسر من رفته برای نمونه برداری از معدن سمت کوه های سنندج الانم تو کوهن 

امیدش به خدا براش ایت الکرسی می خونم بد به دلت راه نده

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

دیگ بفکر ما خانله ها نیست من طبقه دوم‌تو تراس خواب بودم نفهمیدم چطور اوندم پایین پدرشوهرم بنده خدا جوون دوسته از من بیشتر میترسید😐😐😐😐

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
وای من امشب تنهام همش می ترسیدم تنهایی بخوابم . تو خواب احساس کردم یکی به شدت تختمو تکون میده اولش گ ...

وای خداهمراهت باشه من خیلی ترسوهستم دلم گرفت برات

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

شهر ماهم خرداد و تیر همش میومد:(چقد خسارت دیدیم:(کوه ریزش کرد و چقد آدم زیرش موندن:(تا ی ماه هلیکوپتر میرفت تو کوه ها گشت میزد و میومد:(الانم گاهی ی ریزه ی قری میاد این وسط مسطا:/:((