2777
2789
واقعا موندم یه بچه مدرسه ای چی از ازدواج میفهمه یا درس یخونید یا ازدواج کنید  زیر ۱۸ سا ...

شمام لطف كن يكم اروم باش

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

منم همینطور  زیست پیش رو شهریور گذاشتم امتحان بدم به غلط کردن افتادم. هیچی هم نخوندم‌ نمی ...

هيچي نخوندي!؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو پس اگه هنوز سیستم ۱۵ نمره ترم دوم و ۵ نمره ترم اوله،ترم دومو بخون بره

اره همونه

هيچي نخوندي!؟

هییییچی

یعنی صفر صفر

اصلا هنگ کردم.مخم رد داده انقدر که میترسم از امتحان دو روز دیگه و وقت کمی که داریم ،که دیگه اصلا از استرس هیچی حفظم نمیشه

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
هییییچی یعنی صفر صفر اصلا هنگ کردم.مخم رد داده انقدر که میترسم از امتحان دو روز دیگه و وقت کمی که ...

من ميخوام از ساعت ٤استارت بزنم

اووووف مدرسه ها نزدیک هست

فاز بد ندههههه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
سوالای مهمو بخون تا صبح + تقلب, یکمی هم بنویس ر دستمال کاغذی ببر

دمت گرم حله داداچ 🤩❤️😍

من ميخوام از ساعت ٤استارت بزنم

حالا چرا ۴؟

قشنگ بخواب از صبح شروع کن

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره