2789
عنوان

پساری

4303 بازدید | 32 پست

سلام. من الان آخرای ۴ ماهم. هفته ۱۸ سونو دهانه رحمم ۳۰ میلی بود. از اول هم لکه داشتم‌. کمردرد و دل درد خفیف. دکترم گفت نمیتونم سرکلاژ کنم و پساری برام گذاشت. شیاف هم که هر شب میزارم. الان هفته ۲۱ دوباره لک و کمردرد دارم. همه اش یک وری خوابیدم. واسه بچه بد نیست؟ 

سلام. خسنه شدم از بس به پهلوهام خوابیدم. 

دکترم همه اش میگفت استراحت. اما مطلق نمیگفت. تا اینکه با کمردرد زیاد و لکه بینی حالت خونریزی اول پریود رفتم پیشش. معاینه کرد گفت دهانه رحمت هم کوتاهه و هم خیلی نرم. پساری گذاشت تو مطبش و گفت موتور و پله رو نرو. منم همه اش خوابیدم و هیچ جا نرفتم. از دیروز کمردرد و لکه دوباره دارم. اعصابم خورده. جفتمم سر جاشه خدا ر‌و شکر.

بچه دوممه. واسه اولی بجز استفراغ مشکل دیگه ای نداشتم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دکترم گفت هفته ۲۵ گن ببند. هفته ۳۵ هم پساری رو درمیارم. فقط کرم واژینال و کپسول سفالکسین داد که تموم ...

چرا سرکلاژ نکرد با این وضع باید استراحت مطلق باشی نزدیکی نکنی دسشویی فرنگی استفاده کنی

چرا سرکلاژ نکرد با این وضع باید استراحت مطلق باشی نزدیکی نکنی دسشویی فرنگی استفاده کنی

علتشو گفت اما اصلا یادم نیست. البته قبل از معاینه. بعد از معاینه گفت سرکلاژت کنم منم گفتم میترسم. گفت پس پساری میزارم.

میگم. اگه مدام به پهلو بخوابیم برای بچه بد نیست؟ بچه چه موقع میاد بالا. چون احساس میکنم زیر نافمه

نه منم استراحت مطلقم به پهلو میخوابم زوده ۱۹ به بعد میره بالا فقط زیاد مراعات کن کاش سرکلاژ میکروی  شیاف وپرولوتون دا دا بهتون

من صبح تا غروب تنهام. شوهرم صبح فلاکس چای و صبحانه میزاره پیشم. آب و قرص و.... ظهر هم خودم میرم غذا ...

اشکال نداره عزیزم میگذره منم از عید بیرون نمیرم دپرس شدم دیگه بازم خونریزی داری

کم مونده دیگه مرالات کنی ایشالا تموم میشه  بچه اولتو چه جوری نگه میداری فقط نزدیکی نکن مربای گلقند وگلسرخ بره تقویت رحمه بخور لک بینی برطرف میشه گل سرخ تو ماست ودوغ بریز بخور .مخصوصا طب سنتی به گفته بخورین  فقط شیا ف میزنی

اره. فقط شیاف.  دوباره مثل روزای اولم شدم. درد کمر

به من قرصم داده دوفاستون .امپول پرولوتون خیلی تاثیر داره این دوتا نمیزاره درد داشته باشی قرصم سریع بند میاره خونریزیتو شیاف خارجی بگیر بزار