2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 29 پست
بخاطربتامیگم ک ساکوببینن عیب نداره ب حرف دکترت گوش کن نگران نباش

گفتم گفت الان چیزی معلوم نیست 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
چه جالب ماتقریبا مثل هم هستیم، من اخرین پریودی یک مرداد بود 28مرداد از دادم235بود 48ساعت بعد تکرار ک ...

دکترم گفت خیلی خوبه که از 31 اومده 98 دیگه نرو آزمایش من رفتم ببینم اوکی بوده یا نه دیدم اینجوری 

کمردرد که دارم مثل پریودی

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکترم گفت خیلی خوبه که از 31 اومده 98 دیگه نرو آزمایش من رفتم ببینم اوکی بوده یا نه دیدم اینجوری&nbs ...

نرو عزیزدلم نرو، من قبل ازاینکه باردارشم همش فکر میکردم نازاهستم وطبیعی باردارنمیشم

🤪🤪🤪🤪🤪🤪

حالا که بارداره به لطف خدا میگم نکنه قلبش نزنه نکنه خارج رحمی باشه نکنه... 

شما بتات داره بالا میره همین نشونه خوبیه بعضی ها دوبرابر نمیشه، یجاخوندم نوشته بود 48ساعت تا72ساعت باید دوبرابربشه، 

ما الکی به خودمون استرس میدیم ازبس میایم اینجا اینچیزاراومیخونیم ادم هرچی کمتربدونه فکرش ازادتره، بخداخواهرم گفت مهمترین عامل سقط استرس هست، 

میگفت بودن کسایی که بعد 48ساعت فقط30% تیترشون بیشترشده وبارداربودن، 

بعدم اگردورازجون خارج رحمی باشه انقدر درد داری که دردش اصلا قابل تحمل نیست وبعدم لکه بینی دارید، 

یکی ازدوستام بتاش دوبرابر میشد تا1300هم رفت ولی خارج رحمی بود پس نترس بسپاربخدا، 

منم درد پری وسینه درد هم دارم

نرو عزیزدلم نرو، من قبل ازاینکه باردارشم همش فکر میکردم نازاهستم وطبیعی باردارنمیشم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪 ح ...

مرسی دیگه نمیرم واگذار کردم به خدا که ان شالله هفته دیگه برم قلبش بزنه ان شالله شما بارداری و یه نی نی صحیح و سالم 

برام دعا کن خیلی ناراحتم 

میگن که کمه. از صبح که فهمیدم دارم فقط گریه میکنم آخه 98 که بردم دکتر گفت خوبه داره میره بالا دیگه ت ...

اگر بره بالا مشکلی نیست

مرسی دیگه نمیرم واگذار کردم به خدا که ان شالله هفته دیگه برم قلبش بزنه ان شالله شما بارداری و یه نی ...

امیدبخدا، خودش داده انشاالله خودشم نگهدارشه، استرس نداشته باش دخترخوب، چقدر زودمیری واسه قلبش، من میخوام تو8هفته یا9هفته برم

امیدبخدا، خودش داده انشاالله خودشم نگهدارشه، استرس نداشته باش دخترخوب، چقدر زودمیری واسه قلبش، من می ...

اتفاقا امروز گفتم خدا خودت دادی خودتم مراقبش باش 

دکتر گفت هفته هفتم تموم شه تشکیل شده الان 5 هفته شما چطور

عزیزم من یه بارداری داشتم بتام کند بالا میرفت که بعد معلوم شد خارج رحمی بوده اما خیلی ها با این بتاه ...

سلام. میشه بپرسم در چه حد کند بالا میرفت و کی متوجه شدیم خارج از رحمیه؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام. میشه بپرسم در چه حد کند بالا میرفت و کی متوجه شدیم خارج از رحمیه؟

عزیزم روز پریود بتا دادم ۱۳ بود بعد شد ۳۴ بعد ۹۵ بعد ۱۵۰ بعد ۵۰۰ بعد ۹۰۰ و ۱۵۰۰ و باز هم سونو همچنان چیزی نمیدید تا سونو رنگی تو لوله دید که ۵ هفته و ۶ روزه بود

چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
عزیزم روز پریود بتا دادم ۱۳ بود بعد شد ۳۴ بعد ۹۵ بعد ۱۵۰ بعد ۵۰۰ بعد ۹۰۰ و ۱۵۰۰ و باز هم سونو همچنان ...

آخی! بعد چیکار کردین؟ دارو و آمپول استفاده کردین؟ یا لوله رو برداشتن خدای نکرده؟ بعدشم این بادها را با چه فاصله ای انجام دادین؟ درد یکطرفه نداشتین؟

آخی! بعد چیکار کردین؟ دارو و آمپول استفاده کردین؟ یا لوله رو برداشتن خدای نکرده؟ بعدشم این بادها را ...

نه اصلا درد نداشتم

جراحی شدم خدا را شکر لوله حفظ شد

نه اصلا درد نداشتم جراحی شدم خدا را شکر لوله حفظ شد

بازم خداروشکر طبیعی باردار شدیم. ان شااله بارداری خوبی داشته باشی.

بازم خداروشکر طبیعی باردار شدیم. ان شااله بارداری خوبی داشته باشی.

مرسی عزیزم آره خدا معجزه کرد یک ماه بعد از عملم باردار شدم