2777
2789
عنوان

محرم نزدیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما انبار نمی کنیم شما هم نکنید به اندازه مصرفتون بگیرید

ما سعی میکنیم بدیم به این بازیافتیها یا نیازمندایی که تو خیابون میبینیم من یه پیرمرد دیدم تو سبد بازیافت دنبال غدا میگشت الانم گفتم دستام لرزید

بچه ها ولی کاش صدای  نوحه خوان رو کم کنین کسایی که  هیئت دارنو میگم  چون اکثر خونه ها ...

وای ما ۱حسینیه داریم اگه بدونی چ دادو بیدادی راه میندازه

ترکی هم میخونه یعنی داغون میشیم از صداش

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐
وای ما ۱حسینیه داریم اگه بدونی چ دادو بیدادی راه میندازه ترکی هم میخونه یعنی داغون میشیم از صداش

اینا میخان ثواب  نمیدونن با ابنکاراشون اتیش جهنمو زیاد میکنن منکه ابدا و اصلا حلالشون نمیکنم  آپاندیسم  تو روز عاشورا ترکیده بود تموم خیابونارو بسته بودن خدا براشون نسازه  عفونت داشت میرفت تو خونم ممکن بود بمیرم  منکه هیچکدومو حلال نمیکنم شمام نکن😃

خداروشکر شهر ما هنوز سنتیه

خداروشکر تهران که کم مونده لباس مجلسی بپوشن بیان بیرون خاک برسرا انقدی که تو محرم ارایش میکنن و خودشون و میریزن بیرون تو روزای عادی نمیکنن نمیدونم فاز اینا چیه بخدا

مسجد محلمون شبا شام میدن میرفتم کمک خب الان نمیتونم فعالیت کنم سرپایی کنم

اها من تو تاسوعا عاشورا هفته ۳۷ هستم منم نمیتونم خیلی تو مسجد اینا بشینم یا دسته برم صدای سنچ و طبل ضرر داره چون خیلی زیاده

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود
خداروشکر شهر ما هنوز سنتیه

واسه ما هم حال و هوای داره اصلا قابل وصف نیست اون شور و شوق فقط تو محرم میشه دید حتی اون بوی ذغال اسپندشم باجون و دل دوست دارم

اینا میخان ثواب  نمیدونن با ابنکاراشون اتیش جهنمو زیاد میکنن منکه ابدا و اصلا حلالشون نمی ...

من همش میگم اونایی ک درد زایمان می گیرن خدا بهشون رحم کنه

مخالف نظر منی ریپلای نکن نطرتو برا خودت نگهدار دوست عزیز با تچکر😐