2777
2789
عنوان

ی رمان خوووووووب

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست

اولین رمانی که خودم خوندم دقیق یادم نمیاد یا رنگ گل نسترن بود یا بوی گل نسترن ولی خیلی خیلی به نظرم قشنگ بود ولی جاهای سانسوری نداره هاااا 😁😁 

رمانای زمستان داغ ، اگه درست بگم مسیر عشق هم قشنگن 😊

بر سرِ آنچه هیچکس نمی‌بیند، چه می‌‌آید؟! رشد می‌کند 🌱
میگم من سفر ب دریای عشقو نفهمیدم سروش ازداواج کرده بود

نه بعد از ترنم با آلاگل نامزد میکنه ولی وقتی حقیقت رو میفهمه نامزدیش با آلاگل به هم میخوره و با ترنم در نهایت ازدواج میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره اسم جدیدشه، منم عااااااشق آرادم😭😭😭

من ویولتو دوس دارم😎😎

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نه بعد از ترنم با آلاگل نامزد میکنه ولی وقتی حقیقت رو میفهمه نامزدیش با آلاگل به هم میخوره و با ترنم ...

اره در کل داستانش جالبه 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

دالان عشق قشنگه . من خیلی دوسش داشتم .

حیفا عالیه . 

کتاب خاطرات سفیرم رمان نیست اما از زبون یه خانم ایرانی ک برای دکترا میره فرانسه . خاطراتشه ک عالیه . نوشته ی نیلوفر شادمهری 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

رمان گناهکارحصارتنهایی من سیمرغ باعشق بابغض بانفرت 

درهمسایگی گودزیلاهمسایه دیواربه دیوارواحدروبه رویی ته دیگ موپس بده اگ خواستی بگوبازم بگم

💖💖اگه میتونی ازداشته هال لذت ببری خوشبختی💖💖