الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
خانم ها من امروز 10 روزه ای یو کردم و صبح یه بی بی چک زدم یه خط خیلی کمرنگ تا نصفه افتاد خط کامل نه خانم ها کسی بوده اینجوری شده؟ این یعنی نشون چی؟ تو رو خدا منم راهنمایی کنین
دستهایم به آرزوهایم نرسید، آنها بسیار دورند
اما درخت سبز صبرم میگوید
امیدی هست
دعایی هست
خدایی هست...
دوستان سلام میشه در مورد شوهرم هرکی تونست ی نظری بده؟؟من به همسرم گفتم دلم میخواد تخمک از من باشه مثل همیشه گفت من به عنوان بچه خودم قبولش ندارم دوم اینکه بهش هیچی از من نمیرسه فقط مالی تامین میکنم تو وبچت رو؛ولی با این حال ظهر رفت شب اومد گفت ی خبر خوب برات دارم اره مرجع فلان خارج رحم رو قبول داره؛بهد بازم گفت چه فرقی میکنه جنین با اون؟؟حالا ک فهمیده اشکال شرعی نداره بازم میگه هرکاری دوست داری انجام بده من که برات ارزشی ندارم؛شما بگین فازش چیه؟؟؟؟؟!!!!!
یلدا جون من اصلا دلیل این همه عجولیتو نمیفهمم بابا کمی فرصت بده تا اوضاع اروم بشه
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹