2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام  دوستان 

خانم دکتر بیوپس 

۰۲۵-۳۷۷۲۴۲۸۶

قم ابتدای خ چهار مردان روبروی بانک ملت

درمانگاه خارک

66754151_021 

تهران خ انقلاب ابتدای پل کالج خ خارک از مترو برید باید تئاتر شهر پیاده شید و به سمت پل برید خ خارک اونجاست داخل خیابان  پنج دقیقه راهه تا برسید

سلامتکده احمدیه

30-88976527

میدان فلسطین، ابتدای خیابان طالقانی غربی، خیابان سرپرست شمالی پلاک 27

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جون من به تنهایی رژیم رو بهتون پیشنهاد نمیکنم چون کلی دارو به من داد و مصرف کردم خوبه که تحت نظر باشید ولی اگه بخواید رژیم خورشت هستش به این صورت که شما سه هفته فقط خورشت میخورید ساعت های ۸-۱۲-۱۶-۲۰-۲۴

خورشت ها شامل کنگر_کرفس_قرمه سبزی بدون لوبیا_بامیه_خلال بادام_کدو بادمجان_الو اسفناج 

در ضمن کم روغن طبخ بشه و بیست دقیقه قبل مصرف حدود ۲۰۰گرم میوه تمبر هندی به خورشت اضافه میکنید مصرف گوشت گوسفندی حدود ۱۵۰گرم و مرغ هم یه سینه یا یک رانه در صورت ضعف میتونید خورشت را به همراه یک کف دست نان سنگک بخورید به جای اب باید از عرقیجات کرفس زیره اترج و رازیانه استفاده کنید چای نمیخورید و میوه هم فقط به و سیب و اگه خیلی ضعف داشتید یک لیوان اب جوش و عسل 

بعد از اون هم رژیم نگه دارنده هست که دو هفته هست

اگه سوال دارید در خدمتم 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

راستی عرقیجات روزانه یکی انتخاب میشه و میخورید

سلام یلدا گلی خوبی عزیزم زندگی بر وفق مراد هستش گلم راستش نمیدونم چرا همه یه جورایی نا امید شدن دل دماغ اینجا رو ندارن یاس گلی هم فعلا تو خودشه نمیدونم چیکار میکنه ولی احساس میکنم داره به خودش فرصت میده کاش یه سو امیدی به این خونه بیاد دوباره انگیزه ها بالا بره دلم برای اونروزهای پر امید تنگ شده😢😢

سلام یلدا گلی خوبی عزیزم زندگی بر وفق مراد هستش گلم راستش نمیدونم چرا همه یه جورایی نا امید شدن دل دماغ اینجا رو ندارن یاس گلی هم فعلا تو خودشه نمیدونم چیکار میکنه ولی احساس میکنم داره به خودش فرصت میده کاش یه سو امیدی به این خونه بیاد دوباره انگیزه ها بالا بره دلم برای اونروزهای پر امید تنگ شده😢😢

سلام عزیز دلم الحمدلله 

حرف دل منو زدی راستش منم خیلی نا امیدم دلم میخواد اقدام کنم اما دارم مقاومت میکنم میترسم باز ی سنگی جلو راهم پیدا بشه😟

کاش شماره یاس گل رو داشتیم بهش زنگ میزدیم😖

چقدر خوب تاپیک قبلی هم فعال بودن😟وکلی مامان داشتیم

سلام بر دوستان خوبم

یلدا عزیزم با نظرتون کاملا موافقم...نمیدونم چرا اینقده بچه ها ناامید شدن...البته این نظر  منه ولی ای کاش دوستانی که جواب میگیرن گروهو ترک نکن و واس امید بچهای منتظرم که شده ی خبری از خودشد ن بدن بخدا ثواب داره...

یاسی عزیزم جاتون واقعا خالیه توی گروه...  ی خبر  از خودت بهمون بده...

دوستان من واس بار دوم میخام  ای.یو  با دکتر میر انجام بدم...ولی با وجود مصرف دارو روز دهم سیکل فولیکول غالب اندازش 14 بود..با منشی که صحبت کردم گفتن که دوتا  امپول  هاش.ام.جی تزریق کنم و روز 12 برم سونو..

دوستای گلم سلام.. 

امیدوارم حال تک تکتون خوب باشه. تو رو خدا تو این شبهای عزیز منو مثل همیشه فراموش نکنید..

از اینکه جویای حالم بودید ممنون

ببخشید که دیر اومدم سراغتون. هیچ وقت فراموشتون نمیکنم..

بعد از سومین انتقال جنین اهدایی و منفی شدن دیگه اصلا حوصله نداشتم.راستش نخواستم روزهای خوش سال نو دلگیر و ناامیدتون کنم...

فعلا قید بچه رو زدم. نمیدونم چرا خدا نخواست. این دفعه دکتر ط همه چیو اکی کرد. اما نشد که بشه..

با اینکه منفی شدم اما از کار دکتر ط و بیمارستان آبان و حتی واسطشون راضی بودم. من تو بیمارستان قبلی و دکتراش خیییلی اذیت شدم. اینجا فوق العاده خوب بود. به خصوص که همسرم قبل و بعد از انتقال کنارم بود...

دلم برای همتون تنگ شده امیدوارم امسال سال آرزوهاتون باشه. میبوسمتون

سلام به همه دوستای خوب امید زندگی

من از بچه های قدیمی امید زندگی هستم ،یک سال بیشتر بود که پستی نذاشته بودم ،البته الان خیلی وقته میخوام پست بذارم ولی با این سایت جدید نمیتونستم وارد بشم

شاید خیلی از دوستان جدید منو نشناسن ولی دوستان قدیمی حتما منو یادشونه.....

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز