2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
تازگی ها هر کسی دورو برم ازدواج میکنه دلم پر غصه میشه که خوشبحالش هر وقت اراده کنه بچه دار میشه، و میتونه طبیعی اقدام کنه، این طبیعی باردار شدن شده برام یه حسرت

سارا مثل من فکرمیکنی!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تازگی ها هر کسی دورو برم ازدواج میکنه دلم پر غصه میشه که خوشبحالش هر وقت اراده کنه بچه دار میشه، و میتونه طبیعی اقدام کنه، این طبیعی باردار شدن شده برام یه حسرت

سارا جان طبیعی پیشکش خواهر!!!!!!

یلدا ،وقتی به اون اسپوکولوم لعنتی و دردش فکر میکنم دلم پر غصه میشه 

دلم نمیخواد دیگه برم دکتر از  ترسم گریه، منم دلم میخواد مثل خیلی ها طبیعی باردار شم بدون درد

آخه چرا برا بعضی ها اینقدر راحت و بی دردسره ولی برای ما... 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
یلدا ،وقتی به اون اسپوکولوم لعنتی و دردش فکر میکنم دلم پر غصه میشه دلم نمیخواد دیگه برم دکتر از  ترسم گریه، منم دلم میخواد مثل خیلی ها طبیعی باردار شم بدون دردآخه چرا برا بعضی ها اینقدر راحت و بی دردسره ولی برای ما...

شاید از لحاظ روانی امادگیشو نداری من موقع انتقال دردی نداشتم اصلا یعنی اسون تر جای مسئله این بود

سارا جان ما باید فکر بچه مشترک رو از سرمون بیرون کنیم چه برسه به بارداری طبیعی اینا از محالاته 

بخدا درکت میکنم منم تا یکی حامله  میشه  میگم که چرا همه میتونن من نمیتونم

درضمن چرا میکرو نمیکنی؟زودتر نتیجه میگیری 

نمیدونم چرا واقعا اینقدر درد دارم موقع اسپوکولوم گذاشتن تا حالا هیچ دردی مثل این درد و نداشتم ای کاش موقع انتقال بیهوشم میکردن

یلداجون میکرو اگه تو شهر خودمون بود میتونستم ولی مسافت زیاده و رفت و آمد زیاد داره باید اونجا خونه ببگیرم که با توجه به شرایط کاری 

همسرم و اینکه کسی نمیدونه این کار شدنی نیست 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤
نمیدونم چرا واقعا اینقدر درد دارم موقع اسپوکولوم گذاشتن تا حالا هیچ دردی مثل این درد و نداشتم ای کاش موقع انتقال بیهوشم میکردنیلداجون میکرو اگه تو شهر خودمون بود میتونستم ولی مسافت زیاده و رفت و آمد زیاد داره باید اونجا خونه ببگیرم که با توجه به شرایط کاری همسرم و اینکه کسی نمیدونه این کار شدنی نیست

سارا جان پیام خصوصی دادم.

سلام بر همگی

سارا عزیزم قبل از ای.یو حتما مسکن مصرف کن و سعی کن بهش فکر نکنی..چون دردش واقعا غیر قابل تحمل..ولی خوب واقعا مجبوریم و باید تحمل کنیم...........البته آستانه درد افراد  متفاوت و من خودمم آستانه ی دردم واقعا پائین هستش...

سلام دوستان خوبم

حالتون چطوره

میدونم که بیمعرفتم ونمیتونم اینجا سربزنم

نمیدونم چه کسایی جدیدا مامان شدن

هرکی مامان شده ایشالاه مبارکش باشه

وهرکی هم هنوز نشده

ایشالاه به زودی زود بشه

خیلی دوستتون دارم ولی باور کنید اصلا نمیتونم بهتون سر بزنم

خدایا! امروز زندگیم را دردستان توانمندت قرارمیدهم وبه تو توکل میکنم که چراغ هدایتگر راهم باشی....

دوستان من با دکتر میر واس بار اول  آی.یو انجام دادم..دکتر دو روزپش ت سر هم ای.یو انجام میده..البته  

بستگی به شرایط بیمار داره که اگر شرایط خوب باشه دوبار پشت سر  

هم انجام میده..

از بس مامان نداشتیم  و واقعا خود من که ناامید شدم...دلم میخاست

اگه خدا نظری کرد بهم، و  وقتی

جواب مثبت گرفتم خبر شو بدم...

ولی انگار حکایت همچنان باقیست...

تمام علائم پریود ی رو مثل دفعه های قبلی دارم و هیچ امیدی ندارم...

البته هیچ استراحتی نداشتم و

زند گی کاملا طبیعی داشتم..التماس دعا ..

سلام دوستان خوبمحالتون چطورهمیدونم که بیمعرفتم ونمیتونم اینجا سربزنمنمیدونم چه کسایی جدیدا مامان شدنهرکی مامان شده ایشالاه مبارکش باشهوهرکی هم هنوز نشدهایشالاه به زودی زود بشهخیلی دوستتون دارم ولی باور کنید اصلا نمیتونم بهتون سر بزنم

سلام پارا جان خوبی خوشحالم پست گذاشتی حال پسر گلت‌چطوره؟ان شاءالله همیشه حالتون خوش باشه😘.

دوستان من با دکتر میر واس بار اول  آی.یو انجام دادم..دکتر دو روزپش ت سر هم ای.یو انجام میده..البته  بستگی به شرایط بیمار داره که اگر شرایط خوب باشه دوبار پشت سر  هم انجام میده..از بس مامان نداشتیم  و واقعا خود من که ناامید شدم...دلم میخاست اگه خدا نظری کرد بهم، و  وقتی جواب مثبت گرفتم خبر شو بدم...ولی انگار حکایت همچنان باقیست...تمام علائم پریود ی رو مثل دفعه های قبلی دارم و هیچ امیدی ندارم...البته هیچ استراحتی نداشتم و زند گی کاملا طبیعی داشتم..التماس دعا ..

ناراحت شدم نازلو جونم نا امید نباش ای یو ای همینه بگیر نگیر داره

من خودم حتی اگ شوهرم راضی ب ای یو ای بود انجام نمیدادم

چون به نظرم وقت تلف کردنه گرچه ضرر وزیانش کمتره

یلدای عزیزم ممنو نم...خود مم دارم به این نتیجه  میرسم که با توجه به شرایط من که 5 بار آی.یو   (3بار با دکتر مس و 1 بار با دکتر میر که دوممرحله ا ی انجام دادن ) و به نتیجه

نرسیدم باید برم سراغ میکرو..که

جدیدا یکی از دوستان گفتن دیگه

خانم دکتر با اس اهدایی 

انجام نمیدن و نمیدونم تا چه حد  

صحت داره...

امیدوارم دوستان خوب و منتظرم

خیییلی زود به حاجت قلبیشون برس..ن

2829
2828
2791
2779
2792