2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نازلوجون صفحه ی قبل یک پیام برات گذاشتم که فکر کنم ندیدی ممنون میشم اگه جوابم بدی 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطیما جان امیدوارم مثبت شه عزیزم 

و اولین مامان ۹۶ باشی 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

و اولین مامان ۹۶ باشی 

و اولین مامان ۹۶ باشی 

سلام یلدا جان ممنون که جوابم رو دادید.

نازلو جان من قبلا دو بار ای یو ای با اس اهدایی انجام دادم اسم دکتر رو تویه پیام خصوصی براتون نوشتم.

اولین بار ۵ تا امپول اف اس اچ زدم که اثراتش برام زیاد بود. 

بار دوم ۵ تا فوستیمون زدم که هیچ عوارضی نداشت. به خاطر همین به دکتر میر گفتم میشه همون فوستیمون رو بزنم گفت باشه. قرص اول گفت کلومیفن بخور من تویه نت سرچ کردم نوشته بود لتروزول دارویه بهتریه نسبت به کلومیفن بهش گفتم گفت خوب لتروزل بخور در واقع این بار نسخه خودم رو خودم نوشتم ولی اگر این بار مثبت نشد بار بعدی هر چی گفت همون رو استفاده میکنم.

سلام دوستان امروز یکی از دوستانم گفت که دکترش برا حاملگی همزمان کلومفین و قرص دگزامتازون داده 

والا من که دگزا رو تعجب کردم اون میکفت دکتر گفته دگزا رو حاملکی تاثیر داره 

الهی مرا  آن ده که آن به 

الی عزیزم دکتر م . در مقابل دکتر ر. خیییلی دوز داروشون زیاد بود..عوارض داروها بعد از تزریق امپول  هاش.سی.جی واقعا دردناک بود..

منم بار اول خودم به دکتر میر پیشنهاد دادم..ولی متاسفانه بخاطر تزریق  هاش.ا.م.جی و اف.اس.اچ با  دوز بالا الان دیگه بدنم به قرص جواب نمیده..

در صورتی که قبلا با ی بسته قرص لتروزو ل و ی بسته تاموکسیفن سه تا 4 تا فولیکول خو ب داشتم...

ان شاء اله با دعایی که در حق هم انجام میدیم خدا دلامونو شاد کنه....

فاطیمای عزیزم ایشالا اولین مامان امسالمون تویی،چه جالب تا حالا دگزا نشنیده بودم به تحقیق میکنم اگه خوب بود برم بزنم قبل ایو .بچه ها میگم گونال اف رو همه ی داروخونه ها داره؟

نازلو جان ما معلوم نیست چند بار محبور باشیم ای یو ای کنیم به خاطر همین با شما موافقم که دوز دارو کمتر باشه بهتره.

امیدوارم تمام بچه هایه این گروه که دارند تمام تلاششون رو میکنند نتیجه ببینند و همه خیلی زود مامان بشیم.