2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
یلداجان من هم امید الکی نمیدم امابه امتحانش می ارزه .خودت تحقیق کن.حتماتحقیق کن.خودت زنگ بزن بگوهمسرم اسپرمش صفره آیا قابل درمان هست؟؟دکترمیتونه کاری براش بکنه؟؟کسی بوده بااین شرایط پیشش درمان شده باشه. یکی از خانم هاکه برناباروری اومده بود میگفت دفعه قبلی که اومده بوده یه خانمه شیرینی پخش میکرده ومیگفته بع17سال باردارشده

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین خوبم اصلا نگران نباش بنده خدا واقعا داره با خودش میجنگه سختشه جوری شده که همش با خودش میگه چرا من مگه من چیکار کردم بعدش از طرفی شکم شما هم بزرگ شده حق بدیم که براشون سخته یه لحظه جای اونا بودن برای من که سخته استخون خورد میکنن بندگان خدا چیزی بگم من هنوز با اینکه بچه از خودم نباشه کنار نیومدم چه برسه به همسرم باید صبوری کنی مطمئنا هم شما رو دوست داره هم زیندگیشو و حتما نی نی خوشگل میشه دل بابایشو میبره بابا مهر بچه خیلی بیشتر از ایناست ما که همین طوری نی نی میبینیم غش و ضعف میریم حتما همسرتون هم اینطور میشه فقط صبور باش و ذکر بگو تا حداقل آرامشتو حفظ کنی عزیزم شما الان باید با صلابت رفتار کنی و محکم پشت همسرتو و نی نی خوشگمون رو وایستی زندگی که همین لحظه نیست که اینقدر بالا پایین داره و همیشه این مادر هست که هوای تموم زندگیشو داره حتییییییییییییی تو زندگی های که بچه از خودشونه
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
مطالعات نشان داد که مصرف همزمان ویتامین E و D3 باعث افزایش شانس باروری در زنان می شود. بر اساس این مطالعه که بر روی 100 زن مبتلا به ناباروری با علت سندرم تخمدان پلی کیستیک صورت گرفت مشخص شد که اصلاح کمبود ویتامینD3، شانس لانه گزینی جنین و همچنین دو قلویی را افزایش می دهد. دکتر فرناز فاطمی، فوق تخصص ناباروری زنان و عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن سینا در این باره گفت: این مطالعه نشان داد در افرادی که کمبود ویتامین آنها اصلاح شده بود، میزان بارداری تا 2.6 برابر افزایش یافت. اصلاح ویتامینD3 در خانمهای نابارور مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می تواند با بهبود مقاومت به انسولین ، شانس لانه گزینی جنین را افزایش دهد. ویتامین E از طریق بهبود ترومبوز عروقی در بیماران و افزایش خونرسانی به اندومتر رحم می تواند باعث افزایش شانس لانه گزینی جنین شود. در این مطالعه تاثیر مصرف همزمان ویتامینD3 و ویتامین E بر بیماران مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک که تحت درمان های کمک باروری (IVF) بودند، بررسی شد. در شرایط عادی، تحریک تخمک گذاری و سیکل IVF باعث افزایش عوامل اکسیداتیو استرس و کاهش آنتی اکسیدانها می شود. در حالیکه اگر بتوان با استفاده از مکملهای آنتی اکسیدان، سطح فاکتورهای اکسیداتیو استرس را در خون و مایع فولیکولی کاهش و آنتی اکسیدانها را افزایش داد، شانس باروری افزایش می یابد. دکتر فرناز فاطمی افزود: در این مطالعه با مصرف روزانه 400 میلی گرم ویتامین E و هر دو هفته 50 هزار واحد ویتامین D3 به مدت دو ماه ظرفیت تام آنتی اکسیدانی ( TAC) افزایش نیافت و MDAبه عنوان عامل اکسیداتیو استرس کاهش نیافت که این نیاز به مطالعات بعدی را با دوز بیشتر داروهای آنتی اکسیدان و مدت زمان بیشتر مصرف آن¬ها مطرح می کند. وی تاکید کرد: ولی در هر صورت علی رغم اینکه تغییر قابل توجهی در فاکتورهای اکسیداتیو استرس دیده نشده مصرف همزمان مکمل ویتامین E وD3 با تاثیر بر میزان گیرندگی اندومتر و افزایش لانه گزینی باعث افزایش قابل توجه میزان بارداری و دو قلویی می شوند. نتایج مطالعه نشان داد که میزان موفقیت IVF در زنانی که از سطوح کافی ویتامین D برخوردار هستند تقریبا دو برابر زنانی بود که دچار کمبود این ویتامین بودند. محققین براین باورند که دلیل بهبود میزان لقاح در بین زنانی با سطوح کافی ویتامینD، نقش این هورمون در افزایش تولید تخمک های با کیفیت بالا در تخمدان ها است و این مطلب شانس جنین های حاصله را در لانه گزینی درون رحم افزایش می دهد.
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نه یلدا جان من شهرستانم
بچه ها من لان 3بار پشت سر هم آیو آی کردم نشده این دفعه 4 ولی اصلا دکتر بهم نگفت که باید بینش استراحت کنی اما زنداییم که دکتر زنان زایمان تو آلمان گفت هر 3 بار که نشد اینجا به مریض استراحت میدن چرا دکتر به من چیزی نگفت؟شما قبلاز اینکه آمپول HCG بزنید سونو میرید؟
2828
2791
2779
2792