2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام نفس جوون به سلامتی دیگه وسیله ها رو دارین میخرین مبارک باشه ان شاءالله نی نی صد و بیست سال زیر سایه پدر و مادر جونش سالم و سلامت باشه منم ان شالله خدا بخواد دی برم الانم شدیدا دارم به خودم میرسم توکل بر خدا همسری منم هر روز میگه دست بجنبون زودی پری بیاد بریم برام عجیبه که اینقدر عجله داره
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام دوستهای گلم من مجدد رفتم پیش طرازی و باز هم دکتر به من جنین رو پیشنهاد کردند و گفتند به وضعیت تخمکات امیدی نیست اما من خواهش کردم،یه بار دیگه امتحان کنیم ایشون مجدد برام یه سری آزمایش کلی و مجدد ذخیره تخمدان نوشتند،با بیمه تامین اجتماعی حدود یک میلیون و صد هزینه آزمایشاتم شد تو این بی پولی نمیدونم چطوری دارم وارد سیکل مجدد میشم یه سوال دارم تا حالا با کسی که جنین اهدایی گرفته برخورد کردین؟ من تو سایت هنوز باهاشون طرف نشدم کلی سوال دارم،در مورد اینکه با عدم شباهت بچه به هیچکدوم از والدین چیکار کردند؟ اینکه همه بگند چرا شبیه هیچکدومتون نیست؟ اگه خیلی متفاوت بود چی؟ مثلا رنگ پوست خیلی متفاوت،یا نژاد خاص و قابل تشخبیص و ... فک و خیال روانمو به هم ریخته لطفا اگه کسی تجربه ای در این خصوص داره بگه چرا هیچ تاپیکی برای جنینهای اهدایی نیست؟
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
پگاه حان یادمه یکی از بچه ها جنین گرفته بود و خیلی هم از داشتن دوقلوهاش راضی بود و میگفت عجیبه که فامیل میگن یکیشون شبیه خودمه یکیشون شبیه همسری. ای کاش حالا که میری تو سیکل هماهنگ کنی که اگه یک وقت خدای نکرده نشد هنزمان برات جنین انتقال بدن. ایشالا که جواب دلخواهو میگیری عزیزم
الی جون شوهرم داره با یه سری افکار خودش را آزار میده.اوایل آروم برام گریه میکرد و من سعی میکردم دلداریش بدم و آرومش کنم ولی اون هی این فکرها را تو ذهنش پرورش داده وبا همون داره خودش را آزار میده.منم وقتی دیدم هرچی من ارومتر رفتار میکنم اون داره بدتر میشه منم با اون شروع کردم گریه کردن،بعد اون آروم میشد.یه روز هم بغضم ترکید و بدجوری گریه کردم.شوهرم خیلی ترسید چون هیچ وقت منو اینجور ندیده بود.تا چند روز خوب بود ولی دوباره... خدا کنه با دنیا اومدن بچه همه چی درست بشه.دیشب میگه اگه بچم خوشگل بشه خدا را میبخشم!!!!
نفس جون ممنون از اینکه به همه ما دلگرمی میدی خانواده همسری میگن ولیعهد میخواهیم. میگم پسر باشه که دیگه نخوام برای دومی اقدام کنم و این همه استرس.... یلداجون همسرم تو این مدت که میدید من چقدر دلم نی نی میخواد بهم گفت جدا شیم. جدی جدی وقتی این حرفو زد من این پیشنهادو دادم بهش... اگر نه خدا خودش میدونه چیزی تو دل خودم و خودش نیست
سلام به همگب ثمین جون غصه نخور . هم واسه خودت هم نی نیت خوب نیست. یکم خودتو بذار جای همسرت و بهش حق بده. باز اونا هستن که با این مسائل کنار مییان به طریقی. من گاهی وقتا با خودم فکر میکنم اگه همسر من هیچ مشکل اسپرمی نداشت و من مشکل داشتم عایا راضی میشدم با اسپرم همسرم و تخمک یه خانوم دیگه بچه دار شه ؟!! یکم فبولش سخته باز تا این مرحله اومده مطمئن باش وقتی بچه بدنیا بیاد با شیرینکاری هاش و بابا گفتنش همه چیز تموم میشه. الان دیگه آخرای بارداریته اونم صبرش تموم شده نمیدونه چیکار کنه ولی از ته دلشم دوسش داره. یکم بهش فرصت بده. وقتی نی نی تشریف آوورد خودش همه چیزارو درست میکنه, مطمئن باش عزیزم. فعلا" حرفاشو کاراشو به دل نگیر و تا میتونی به سلامتی خودت و نی نی برس. همه رو بسپر به خدا
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز