2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
از اول یه مرکز خوب برید تا به بهترین نتیجه ممکن برسید. اسپرم اهدایی فقط برای بدون اسپرها نیست. خیل ...

میشه لطفا مراکز خوب رو بنویسید 

دکتر حسین کرمی که تماس گرفتیم وقت نداشتند 

دکتر خوب می‌شناسید لطفا معرفی کنید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من همونم که وقتی باردار شدم خیلی استرس داشتم برا شباهت و آینده و کل بارداری رو زهرمار خودم کردن من به این تاپیک و دوستان خوبی که بهم دلگرمی میدادن مدیونم گفتم بیام بگم به اینایی که بعد از من میان به اینجا سرمیزنن و فکرشون درگیره من روزهای خیلی سخت و پراسترسی توی بارداری گذروندم و الان ۱۸ روزه خدا بهم یه فرشته داده که جونم به جونش وصله و با کل دنیا عوضش نمیکنم شده تمام هستی من میخواستم بگم بهتون اگه تصمیم بچه دار شدن دارین به این چیزا فکر نکنید و تلاش کنید بچه دار بشین که زندگی بدون بچه خیلی سرد و بی روحه امیدوارم دامن همه منتظرا سبز بشه بحق حضرت زهرا

نتیجه عمل همسرتون چی شد؟  منم وضعیتم مثل شماس

هفته بعد هست عملش خیلی نگرانم کسی اطلاعی داره بگه 

کاش از دوستانی که همسرشون آزوسپرم بودن ولی هورمون fsh در محدوده ولی پایینی داشتن بیان پیام بدن ببینیم نتیجه گرفتن؟ 

هفته بعد هست عملش خیلی نگرانم کسی اطلاعی داره بگه  کاش از دوستانی که همسرشون آزوسپرم بودن ولی ...

دقیقا نتیجه ۵۰ درصد هست 

اگر fsh بالا بود درصدش خیلی کمتر بود.خودتون رو برای هر نتیجه ای آماده کنید.

سلام بچه ها من همونم که وقتی باردار شدم خیلی استرس داشتم برا شباهت و آینده و کل بارداری رو زهرمار خو ...

ایشون با اولین انتقال اهدایی خداروشکر باردار شدن و بسیار رضایت دارن.

موردی میشناسم در عمل اسپرم یافت شد فریز شد خودشون پانکچر شدن با کلی هزینه ولی جنین تشکیل نشد الان کاندید اهدایی شدن.

واقعیت رو قبول کنید اگر در عمل تسه کیفیت اسپرم خوب بود به ای وی اف فکر کنید اگر کیفیت خوب نبود درست نیست پانکچر بشید چون همون پانکچر هم عوارض داره.

از دکتر حسین کرمی وقت گرفتیم  اینطوری که همه میگن من ناامید شدم در مورد اهدایی همسرم خیلی نارا ...

یه موردی هم که هست همسرم مایع منی خیلی کم دارند و کلا هم شفاف هست احتمال داره انسدادی باشه؟ 

یه موردی هم که هست همسرم مایع منی خیلی کم دارند و کلا هم شفاف هست احتمال داره انسدادی باشه؟ 

نا امید نشو واقع نگر باش.

عمل هم یه بخش از روند درمانی شماست نه مثبت شدنش خوشحالی زیاد داره نه منفی شدنش ناراحتی زیاد.

اگر همه هرمونها طبیعی باشه احتمال انسدادی هست.

ولی در کل اسپرم که از تسه گرفته بشه باید تخمک قوی باشه برای جنین خودت چکاپ رفتی؟

نه نرفتم ولی همیشه منظم بوده عادت ها

قبل از عمل چکاپ خودت مهمتره.

منم این اشتباه رو کروم بعد یهو با ذخیره زیر بک غافلگیر شدم.

برو ازمایش هورمونی و سونو روز دوم رو بده ببین وضعیت خودت چطوره.اگر خوب بود برید برای عمل و...

اگر نبود همون جنین بگیرید راحتترید.

هر مرحله هزینه های سنگین میذاره روی دستتون پس بهتره بهترین اقدام رو داشته باشید.