2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سلام بله بفرمایین اینجا بچه ها هروقت اقدام کنن و یه خبر خوب داشته باشن برا روحیه بقیمون میان میگن

سلام گلم. خوبی؟ این گروه فقط بچه های اسپرم اهذایی هستن؟ میخواستم بپرسم آی وی اف بهتره یا آی یو ای؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم. خوبی؟ این گروه فقط بچه های اسپرم اهذایی هستن؟ میخواستم بپرسم آی وی اف بهتره یا آی یو ای؟

عزیزم همش بچه هایی هستن که اس اهدایی و جنین اهدایی میخوان بگیرن هستن...من خودم اقدامم برا آی وی اف جنین اهدایی

اطلاعی ندارم برا اس

عزیزم همش بچه هایی هستن که اس اهدایی و جنین اهدایی میخوان بگیرن هستن...من خودم اقدامم برا آی وی اف ج ...

اره گلم تازه اینجا رو پیدا کردم. انشالله کسی که اس اهدایی گرفته بیاد راهنماییم. من شوهرم الیگو اسپرمی حاد داره. تو اولین آزمایش صد هزار اسپرم با مورفو و تحرک صفر داشت. Dfi0هم 60. کلییی مراقبت بعد یکسال شد سی و رنج طبیعی ولی مورفو و تحرک همچنان صفر موند متاسفانه. با تسه اسپرم گرفتن ازش پنج تا جنین داشتیم ولی ضعیف. الان انتقال دادم. چون نازایی تو خونوادشون زیاده و هیچ کدوم هم نتیجه نگرفتن و ما هم تو این دو سال هر راهی که میشد رفتیم و کلی با دکترا جنگیدیم که اهدایی نه!!! حالا دیگه خسته شدیم واقعا هم از هزینه ها و هم از دوا درمون. دیگه تصمیم به اهدایی گرفتیم. من شکر خدا سالمه سالمم و ذخیره ام هم ۶/۵. میگیم لااقل بچه با یکیمون نسبت بیولوژیکی داشته باشه ولی موندیم بین آی یو آی با دکتر ایزدی اصفهان یا آی وی اف تهران یا ساری با اس اهدایی. میخوام اگه کسی در این رابطه تجربه ای داره راهنماییم کنه تا بهتر بتونم تصمیم بگیرم. ممنون میشم . در ضمن سی و یک سالمه و دو ساله اقدامیم

اره گلم تازه اینجا رو پیدا کردم. انشالله کسی که اس اهدایی گرفته بیاد راهنماییم. من شوهرم الیگو اسپرم ...

عزیزم هممون این راه های سخت رو گذروندیم و هیچ یک از خانومایی که توی این تاپیک هستن دوس نداشتن به این مرحله برسن ولی دیگه با تقدیر نمیشه جنگید...ما تمام تلاشمون رو میکنیم که به خواست خدا صاحب فرزندای سالم و صالح بشیم...امیوارم موانع و مشکلات سر راهمون برداشته بشه...صفحات قبلی رو میتونی بخونی شاید چیزی دستگیرت شد...اگه آی وی اف بگیره که هم هزینه کمتره هم راحت تری ولی آی وی اف درصدش بالاتره...من خودمم سالمه سالم هستم ولی هم مرجع تقلیدمون اجازه اس اهدایی نمیدن هم مرکزی توی شهرمون نیست که اس اهدایی انجام بدن

عزیزم هممون این راه های سخت رو گذروندیم و هیچ یک از خانومایی که توی این تاپیک هستن دوس نداشتن به این ...

اره والله موهام سفید شد. دارم میخونم عزیز دلم صفحه ی سی هستم. انشالله که مشکل من و تمام بچه های تاپیک حل بشه عزیزم🥰

ما ۱۲تا جنین فریز کردیم بعد گفتن سونو بدین اگه مشکلی نداشته باشین ماه بعد انتقال بدین من سونو دادم ی ...

هلنا جون چطور دوازده تا جنین فریز کردی؟

جنین اهدایی۲۶ میلیون هزینه مون شد ۳ میلیون هم دادیم برا یک سال پول فریز

۱۲ تا جنین تو یک بسته؟ چقدر خوب. کجا گرفتین؟ تو مرکز ما هر هشت ماه یک بسته میده پونزده میلیون تو هر بسته چهار تا که یکی عالی دو تا متوسط و یکی ضعیف‌. خیلی خوب گرفتی گلم

۱۲ تا جنین تو یک بسته؟ چقدر خوب. کجا گرفتین؟ تو مرکز ما هر هشت ماه یک بسته میده پونزده میلیون تو هر ...

تو یک بسته یعنی چی??۱۲تا جنینه چند بار میشه انتقال داد

دکتر رستمی متخصص شیراز خودش کلینیک داره

تو یک بسته یعنی چی??۱۲تا جنینه چند بار میشه انتقال داد دکتر رستمی متخصص شیراز خودش کلینیک داره

هر بار انتقال شامل یک بسته جنین هست گلم. چند بسته برات کردن این دوازده تا رو گلم؟ بستگی به کیفیت جنین و سنشون تو هر بسته جنین میزارن براتون

هر بار انتقال شامل یک بسته جنین هست گلم. چند بسته برات کردن این دوازده تا رو گلم؟ بستگی به کیفیت جنی ...

والا ما فقط یه سری رفتیم گفتن ۱۲ جنین براتون فریز کردیم دیگه هیچ اطلاعی ندارم چون بخاطر کرونا راه ها بسته بوده و من هم عمل هیستروسکوپی دارم هنوز نرفتیم کلینیک

والا ما فقط یه سری رفتیم گفتن ۱۲ جنین براتون فریز کردیم دیگه هیچ اطلاعی ندارم چون بخاطر کرونا راه ها ...

انشالله که با همون انتقال اول مادر بشی عزیزم🥰❤️