2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فاطیما جوون چی شد از دادی ؟!!

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

سلام الی جان 

بله عزیزم دیروز آز دادم بی بی چکمم حتی خط که تو نور معلوم بود ،چقد خوشحال شدم ولی رفتم آز دادم منفی شد ،امروز دوباره بی بی گذاشتم منفی شد فهمیدم بخاطر پروژسترون و تاثیر دارو بود اون بی بی چکهایی که مثبت نشون داد ،اونقدر به این اقدام امیدوار بودم که حد نداره ولی حالا من موندم و یه بتای منفی و دل رنجور نمیدونم حکایت امثال ما تا کی ادامه داره دیگه خسته شدم از دارو درمان حتی آندومترمم خوب بود تخمک آزاد ،کجای قضیه ایراد داشت خدا میدونه بگذریم .....هر چه دلم خواست نه آن میشود 

هر چه خدا خواست همان میشود... 

الهی مرا  آن ده که آن به 

سلام .من کرمانشاه ای یو ای کردم .درد داشتم موقع ای یو ای.تخمدانها بزرگ شده بود.گفت دفعه بعد لتروزول بخورم.راهش خیلی دور بود پانزده ساعت .خیلی دیگه حالم،بد شد .هزینه یک و دویست.اگه کسی،دوس داره شماره بده با هم در ارتباط باشیم.

عزیز م فاطیما جان همه چیز به خواست و اراده خداست..امثال ماها دیگه راهی نداریم جز تلاش و دلخوش بودن به اینکه بالاخره  ی روزیم نوبت ماها میشه و دلمون شاد میشه...ولی گهگاهی که فکرشو میکنم میبینم ماها منتظر خواسته هایی هستیم که حق همس و خییلیا به راحتی بهش میرسن ولی امثال ماها باید بخاطر رسیدن بهشون زجر بکشیم..خدا حکمتش و میدونه  و بس..

ممنون نازلو جان 

ساینا من رفتم کرمانشاه پیش چ

عزیزم من خودم اینکه چون اینجا کسی نمیدونه میام فک نمیکنم بچه های اینجا حاضر بشن شماره بدن حالا من نظر خودمو گفتم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز