2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهربانو جان جفتشون خوبن ولی من باشم دکتر ط رو انتخاب میکنم البته جدیدایکی از دوستان گفتن که دیگه ای وی اف با اس اهدایی انجام نمیدن دکتر ط

عزیزم بهتره اسم دکترهارو ذکرنکنی فقط اول حرف اسمشون رو بنویس

کسی جواب من رو نمیده ولی منم دوست دارم عضوی از شماها بشم چون با شما همدردم. راه سختی داریم بریم خصوصا وقتی با کسی نمیتونی در موردش صحبت کنی درد و دل کنی راهنمایی بخوای. 

من امروز پیش میر رفتم مشاوره. خیالم راحت شد از بابت این که همه بیماریها رو تویه اهدا کننده هاشون چک میکنند و این که همشون ضریب هوشیه خوبی دارند. دیگه امید به خدا داروهام رو گرفتم لتروزول رو که از دیروز روزی دو تا میخوردم. چهار تا هم فوستیمون نوشت. بچه ها میشه بگید دکتر چ چه داروهایی میده؟

سلام به همگی 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

سلام به همگی 

امیدوارم حالتون خوب باشه 

از ما اگر بتی شکست بت های تازه جاش نشست، تو این سایت هر وقت نظر یا عقیده ام رو گفتم گفتند اینجا سایت خانوماست و نظر سیاسی نده 😐و جالب اینجاست خودشون تاپیک سیاسی میزنن و هر حرف سیاسی که در جهت  فکری خاص هست میزنن و عقیده و نظر میدن🙄 ، به امید روزی که هر گرایش فکری مذهبی و سیاسی که داریم بتونیم حرفمون رو بزنیم بدون ترسیدن و تهدید شدن و انگ های مختلف🙆‍♀️🌺🌷❤

نازلو عزیزم به خاطر تغییرات سایت تمام پیام هایی که توی خصوصی داده بودیم حذف شده از جمله شماره اون خانمی که پیش دکتر میر کار میکنه و شمارشو بهم داده بودی 

اگه امکانش هست دوباره برام بفرست تو خصوصی

ممنونم عزیزم

نازلو عزیزم به خاطر تغییرات سایت تمام پیام هایی که توی خصوصی داده بودیم حذف شده از جمله شماره اون خانمی که پیش دکتر میر کار میکنه و شمارشو بهم داده بودی 

اگه امکانش هست دوباره برام بفرست تو خصوصی

ممنونم عزیزم

مزیت دکتر ط اینه که کاملا به ازمایشات ایمنی وانعقادی وارده

دوم اینکه تو مطب ویزیت میکنه

دکتر ک تو بیمارستانه وشلوغه تو اتاق دو سه نفر باهم ویزیت میشن واسه سونو هم باید بری تو خود بیمارستان چهار ساعت الاف بشی

دکتر ط خودش سونو میکنه تو مطب گرچه مطبش شلوغه ولی از نظمش خوشم اومد

الی جان بچه ها کمتراز قبل سرمیزنن به اینجا اگه بیان حتما جوابتو میدن من اطلاعاتم در همین حد بود

تو تهران غیر ازین دوتا دکتر کس دیگه ایی نمیشناسم البته اگر تا حالا ممنوع نکرده باشن اس اهدایی رو

اگرم انجام بدن باید نامه دادگاه داشته باشی حتما

الی   عزیز   به جمع دوستان خوب و مهربونم خوش اومدین.  ولی  مشکلتون  واقعا متاسفم...ان شاء اله این بار  با دکتر میر حتما  جواب میگیرین  و دلتون شاد میشه... منم با دکتر میر قرار آی.یو انجام بدم ولی  انگار  داروهامون با هم فرق دارن؟؟خودتون دارو پیشنهاد دادین؟؟یا داروها طبق آزمایشاتتون بوده؟؟؟

الی 96خوش اومدی عزیزم 

متاسفانه من با ایشون ویزیت نداشتم 

بادوم زمینی جون به امید خدا که مثبتی 

منم برا دومین بار بود دکتر رو دیدم خیلی برخوردش خوب بود 

امیدم به خداست هر چی خودش میخواد همون میشه 

دوستان خواستم نگم آیو کردم ولی از اونجایی که حتم دارم در حقم دعا میکنین عنوان کردم 

جوری دعا کنین که اینبار اگه گرفت شاد و پشیمون نشم 

الهی مرا  آن ده که آن به 
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز