2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه یاس گل جریان من مثل نمیدونم چه حکمتیه هروقت شرایط من یاره دکتر نیس هر وقت دکتر هست شرایط منم مساعد نیس هیچی فعلا اون تقویتیا رو میخورم شما چطوری
الهی مرا  آن ده که آن به 
بادوم زمینی جون ان شاءالله شما هم مث بادوم خودمون مادر بشی لازمه یه سلام ویژه داشته باشم خدمت مامانای جدید و قدیم از مامان کیان و خرگوش گرفته تا دورساو نفس جون 😙😙😙
الهی مرا  آن ده که آن به 
سلام دوستای خوبم
همسرم یه مقدار اروم تر شده اما همش میگه چند ماه صبر کن با توجه به این که 34 سالمه خیلی نگرانم دوست داشتم هر چه زودتر اقدام کنم اما متاسفانه همسرم تو این شرایط بد مالی و همین طور روحی خودش میگه چند ماه یا حتی یکی دو سال صبر کنیم اما من دیگه طاقتم تمومه انگار 😢😢😢 اخه چرا باید صبر کنیم هرچی سنم بالاتر بره شانسم میاد پایین چرا اینو نمیفهمه به هر زبونی که فکرشو بکنید بهش گفتم اما تو گوشش نمیره میگه الان نمیتونم😤
یلدا من شاید بتونم چند ماه اینده راضیش کنم اما از اینده میترسم از این که مسئولیت کامل قبول نکنه و در اینده هر مشکلی به وجود بیاد بگه من نمیخواستم به خاطر تو قبول کردم
بچه ها امروز وقت داشتم واسه ابن سینا که دیروز زنگ زدم گفتم من فردا نمیتونم بیام هفته دیگه وقت بهم بدید
امروز زنگ زدن به شوهرم اونم گفته چرا هزینه هاتون اینجوریه هی از هزینه ها پرسیده و یه ذره بحث کرده باهاشون اول بهم شنبه وقت دادن
بعدا دوباره زنگ زدن گفتن چون امروز نیومدید دیگه بهتون تعلق نمیگیره
واقعا نمیدونم چی بگم که اینجوری ازمون سو استفاده میکنن
من که راضی نیستم بدنش به کس دیگه
همش بهرخدا میگفتم اگر قراره نشه خودت یه کاری کن نرم سراغش که اینجوری شد
شوهرمم امروز گفت من دلم راضی نبود بریم اینجا به خاطر تو چیزی نمیگفتم ،دیگه نمیدونم چی بگم نمیدونم قسمت چیه ولی دوست دارم شوهرم راضی باشه
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز