2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
' مرسی الی جون از تاسیس تاپیک جدید اونجا نا امید شده بودم امیدوارم،دستت خوب باشه و امید خدا اینجا همه منتظرها مامان بشند مرسی که اسم منم تو لیست گذاشتی ۴ ای یو آی ناموفق یک آی وی اف ناموفق دکتر طرازی اقدام بعدی خدا بخواد مجدد آی وی اف طرازی
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

انرژی شما خیلی زودتر از اینکـ‌ه شروع بـہ صحبـت کنـید شـما را معرفی میکـند . . . #مثبت بیاندیشـید مثبت باشید تـا اتفاقات مثبت رخ دهد.
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
نگرانی هرگز از غصه فردا کم نمیکنه بلکه فقط شادی امروز رو از بین می بره . پس یاد بگیر در حال زندگی کنی… تا فردا خدا بزرگ است….
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
سعی کن چون یک درخت کهن، ریشه در عمق خاک داشته باشی💕 تا اگر شاخه ای از تو شکست، شکسته نشوی…💕 باید همیشه ریشه در امید داشت، تا در هر فصلی از نو رویید…💕
زندگی زیباست کمی آهسته تر قدم بزن از مسیرت لذت ببر خدا را در همه جا ببین مقصد فقط یک انگیزه پنهان است مقصد تو همان مسیری است که الان در آن هستی و دارد میگذرد پس عجله نکن…بخند و صبور باش و لذت ببر
پونه جون خوش اومدی انشااله با همین ایو مامان بشی و خونمون رو واست گلبارون کنیم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
سلام دوستایه گلم،ایو ای این ماه هم تعطیل شد انشااله بهمن یا شایدم ای وی اف هر چی خدا بخواد
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
هدیه جونم بیا ببینم گلو کاشتی یا نه؟؟؟ انشااله دکتر جدیدو خونه جدید واست خوب باشه و اولین مامانه تایپیکه جدید باشی
سلام نمی دونم چرا این دفع نشدن با اینکه میدونستم فولیکولام خوب نسیت اینقدر روم تاثیر بد گذاشته آخه من تنها چیزی که فکر نمیکردم این بود که فولیکولای خودم مشکل نشن و بالغ نشن.واسه همین خیلی سر خورده شدم