2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
یاس گلی خوب من اصلا هیچ کدوم رو نزدم منظورم اینه که زاویه خاصی نداره یه چی دیگه از شهر خودتون گرفتی یا تهران ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه ی دوستای گلم امیدوارم همه تون به زودی لذت مادر شدن رو تجربه کنید ببخشید یه سوال داشتم می خواستم ببینم کسی می تونه یه دکتر توی اصفهان به من معرفی کنه که جنین اهدایی داشته باشه تو کلینیک ناباروری خیلی زمان می بره می خواستم پیش یه دکتری که خودش این کارو انجام میده برم که زودت انجام بده
یلدا جون انشااله هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
الی جون دور ناف با فاصله دو انگشت به صورت زیر جلدی با زاویه بین ٤٥-٩٠ درجه توضیحات کامل تو نت میتونی دربیاری ،میتونی هم بری بیمارستان واسه تزریق،مخلوط کردن اب مقطر هم باید خیلی اروم و به صورت دورانی باشه اصلا محکم نباید تکونش بدی از شهر خودمون گرفتم ٩٠ درصد داروخونه ها دارن
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
وای چه سخت فکر کنم برم‌ترزیقاتی من اصلا هیچی بلد نیستم یاسی برات دونه ای چند در اومد با بیمه گرفتی ؟!!به من گفت به بازو بزن فرقی داره تاثیر کدوم بیشتره ؟!!
الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
گونال دونه ای ٥٠ بود اون موقع سینال دونه ای ٣٧٥٠٠ ،الان نمیدونم عزیزم اینا نرخ بدون بیمه هست من بیمه ندارم اگه بلد نیستی برو درمانگاه یا مطب متخصص زنانی که تزریقات دارن فکر کنم بهتر باشه من که فقط یه بار رفتم درمانگاه باقیشو خودم زدم شهرمون کوچیکه دوست نداشتم برم
نانا جون فکر نمیکنم یکی باشن
سلام دوستان گلم دکتر آز هورمونی و ایمنی برام داده که روز دوم پری باید انجام بشه منظور از یه روز یه 24 ساعته؟ یعنی من امروز ظهر پری شدم فردا صبح باید برم یا پس فردا؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید