2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 156046 بازدید | 10472 پست
مرسی یلدا جونم،زیادی خوبم انشااله سه شنبه
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
فرشته جون فکر کنم با پیام خصوصی اطلاعاتو بگیری بهتر باشه،ایمیلتو پاک کن عزیزم حتما خودت بهتر از من میدونی این قضیه خیلی باید پنهونی باشه موفق باشی خواهر گلم
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه دوستام، امیدوارم اوضاع خوب و دلتون قرص باشه برای قدمهای بعدی و به امید خدا گرفتن نتیجه. مثبت همونطور که میدونید ماه گذشته بخاطر نبود دارو نتونستم وارد سیکل بشم میخواستم بدونم این چند روزه کسی خبر داره که مریونال خارجی اومد تو بازار یا نه؟؟؟
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
خواهش میکنم عزیزم ما اینجاییم که به همدیگه کمک کنیم همونطوری که قدیمیا دست مارو گرفتن،انشااله مامان میشی و خوشحالمون میکنی عزیزم روی اسم هر کس خواستی میزنی وقتی باز شد یه کزینه هست به نام درخواست دوستی وقتی بزنیش واسه کسی که میخوای درخواست ارسال میشه وقتی قبول کرد تو لیست تو هم میاد اونجا میتونی واسش سوالتو بفرستی من الان واست درخواست فرستادم در ضمن مرسی از دعای خیرت موفق باشی عزیزم
اسم گزینه اضافه به عنوان دوست هست فرشته جان
مرسی یلدا جونم،امیدم به خدا و دعای شماس انشااله هر چی خیر پیش بیاد
پگاه جون انشااله که دارو گیرت میاد زیاد نگران نباش اما تو فکر دارو باش،واسه منم گونال نبود سینال گرفتم اما خوب ای وی اف فرق داره اگه تهران نیستی از داروخانه تو شهر خودتون سوال کن اگه گونال اوردن یعنی دارو توزیع شده انشااله این بار مامانی
یاس گل جان،من حتما مریونال خارجی رو باید تهیه کنم،میدونی که اوضاع من لب مرزه و باید با دوز بالا و خارجی برم جلو منشی طرازی هم وقتی بهش گفتم،خارجی گیر نیاوردم و این ماه کنسل میکنم،گفت بهتر،این همه میلیونی قراره خرج کنی ،وایستا خارجیشو بگیر
سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
سلااااام به به چی میبینم یاس گل جونم اقدان کرده؟من که به خدا همش درگیر بیقراری های این بچه هستم. نتونستم سر بزنم. ایشالا به حق این ماه پر برکت خداوند بهتون نظر لطف داره و خبر مامان شدنتو اعلام میکنی.