2777
2789
عنوان

خرید مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 64 پست
عادل اباد شیرازو اگه میگی رفتم اونجا هم نسبت به جنسشون گرون بود. میخوام جنسشم خوب باشه.. 

يكي هست خيابون محراب

يك محله هست همش مبل هست اونجا ارزون هست حالا من نميدونم سليقه ات  چطور هست و تا چ مبلغي ميخاي

از خيابون دار رحمه بايد بري اخرش

خيابون روبروي زندان عادل اباد هم هست اونجا گرونتر هست 

توي دوراهي لپويي مبل دهكده هست همه جوره داره اسپرت من اينجا رو دوست داشتم ب نسبت طرح و رنگ و پارچه و مدل قيمتاش خوب بود 

قبلترش هم مبل يافت اباد هست ميتوني اونم بري ببيني 

گويم هم هست يكمي قيمتش بيشتر هست منتهي كيفيتش بالاتر هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
اینم هست ولی اینجا خیلی گرونه یه مبل اسپرت با میزناهارخوری 4 نفره. 9 تومن

خیابون وصال برو. سمت بلوار صنایع به طرف هایپر و بالاتر هم مبل فروشی زیاد هس. هر جا بری قیمت همینه. خیلی گرون شده. فقط شاید عادل آباد ارزونتر باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیابون وصال برو. سمت بلوار صنایع به طرف هایپر و بالاتر هم مبل فروشی زیاد هس. هر جا بری قیمت همینه. خ ...

اره فقط صنایع نرفتم. البته الان نمایشگاه مبل شروع شده ممیگن از تهران اومدن منتهی مطمئن نیستم. 

اینم هست ولی اینجا خیلی گرونه یه مبل اسپرت با میزناهارخوری 4 نفره. 9 تومن

بنظرم خوبه ك   

اگه مبل توي نمايشگاه رو برداري با قيمت كمتري بهت ميدن

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بنظرم خوبه ك     اگه مبل توي نمايشگاه رو برداري با قيمت كمتري بهت ميدن

نه اخه جنس ندارن. همسرم میگه بریم یافت اباد هم  تنوع زیاده. هم اینکه میتونیم همون موقع بیاریم

اره فقط صنایع نرفتم. البته الان نمایشگاه مبل شروع شده ممیگن از تهران اومدن منتهی مطمئن نیستم. 

نمايشگاه گلستان؟

اگه هست ك اره همون از تهران ميان قيمتاش هم ميتونه مناسب باشه اگه بگردي

من پارسال بود يا دوسال پيش رفتم

بهت پيشنهادم ميدم خاستي بخري هموني ك جلو چشمت هست بخر ببر خونه 

توي نمايشگاه رو ببري يكمي تخفيف ميدن ممكن هست ولي ديگه خيالت راحته هموني ك ميخاي هست

نه اخه جنس ندارن. همسرم میگه بریم یافت اباد هم  تنوع زیاده. هم اینکه میتونیم همون موقع بیاریم

همه جا همينه

مبل توو رفتي؟ گويم؟

از شركتهاي تهران مياره كاراش بسيار شيك هست و خب قيمتاش هم در حد كارش هست

يك طبقه كامل مبل اسپرت داره جنس داره چيزاش از شركتهاي تهران مياره

نمايشگاه گلستان؟ اگه هست ك اره همون از تهران ميان قيمتاش هم ميتونه مناسب باشه اگه بگردي من پارسال ...

همسرم همهمینو میگه. میگه اگه سفارش بدی معلوم نیست همینو واست درست  کنن ممکنه کیفیتش پایین باشه. منتهی من چون میز ناهارخوری هم میخوام بیشترشون نداشتن گفتن باید سفارش بدی. 

همسرم همهمینو میگه. میگه اگه سفارش بدی معلوم نیست همینو واست درست  کنن ممکنه کیفیتش پایین باشه. ...

چقد ميخاي هزينه كني؟

يافت آبادم دقيقا اينجوريه حالا اومدي سر بزن به شهركم نزديكه اول برو يافت آباد قشنگ نگا كن بعد برو شه ...

مبلات كه قشنگه توش حرفى نيست من عاشق پرده شدم خيلى نازه چقد واست در اومد؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
مبلات كه قشنگه توش حرفى نيست من عاشق پرده شدم خيلى نازه چقد واست در اومد؟

پرده هام خيلي ارزون درومد برام با حرير زيرش و زير پرده و پرده اتاقم ك اونم باز حرير بود شد يه تومن البته اينم بگم اون رنگيام باز حريرن

پرده هام خيلي ارزون درومد برام با حرير زيرش و زير پرده و پرده اتاقم ك اونم باز حرير بود شد يه تومن ا ...

جدى هم قيمتش خوبه هم واقعا زيباى خيلى خوشم اومد مباركت باشه عزيزم 😍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖