2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 37 پست
عزیزم اصلا نگران نباش.من پانزدهم فروردین بینیم را عمل کردم اول از همه تا یه هفته بعد از برداشتن گچ ه ...

خوشبحالت کاش منم ی روز بتونم برم عمل با ی بینیه کوچیک برگردم خونه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

طبیعیه گاهی یه طرف ورمش بیشتره . نگران نباش .. برو ویزیت شو پیش دکترت و نحوه ی چسب زدن درستو بهت یاد ...

من تازه 8 روزه عمل کردم.خودِ دکتر گفتن بینیت ورم داره.ولی ترسیدم! تا حالا کسی رو ندیده بودم ورم دو طرفش فرق داشته باشه!

کیه دکترش؟؟ نباید انقدر باشه بنظرم

دکتر محمد صالحی _ کرمان خیلی هم معروفه، ساعت 9 بیهوش کرد ساعت 3/5 تا 4 بردن ریکاوری، البته تا ساعت 8 دوستم هزیون ميگفت هنوز کامل بهوش نيومده بود

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   
بینیت گوشتی بود یا استخونی

استخونی.معلومِ خیلی ظریف در اووردن.تیغه بینیم خیلی ظریف و صاف بود. خودم از کوچیک شدنش شکه شدم😂 همه از بزرگی مینالن.من از کوچیکی😂 البته میگم که کلا نزاشت زیاد خودمو بیینم . و سریع واسم چسب زدن

دوست منم تازه عمل کرده سه شنبه باید گچش رو دربياره، بینیش بعد عمل درد نداشت ولی از درد گلو و قفسه سی ...

من سه ساعت و نیم بیهوش بودم.بخدا اگه درست میتونستم نفس بکشم.هیچ وقت اینکارو نمیکردم. یه طرف بینیم کاملا بسته بود.هم انحراف داخلیِ شدید داشتم و هم ی مقدار انحراف خارجی و هم الرژی.شما خودت نفس کشیدنِ منو بسنج!!!

استخونی.معلومِ خیلی ظریف در اووردن.تیغه بینیم خیلی ظریف و صاف بود. خودم از کوچیک شدنش شکه شدم😂 همه ...

خوشبحالت ،اگه اسنخونیه ک نترس مطمعن باش خیلی خوشگل میشه،من بینیم و عکسشو ب ی دکتری فرستادم گفت از نوع غضروفیه و نتیجش عالی میشه ولی فک کردم دروغ میگه ک بخاد مریض جذب کنه

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
عزیزم اصلا نگران نباش.من پانزدهم فروردین بینیم را عمل کردم اول از همه تا یه هفته بعد از برداشتن گچ ه ...

ممنون 🙏 امیدوارپ همینطور باشه😂 من.که 8 روزه عمل.کردم😂 هر هشت روز خوابِ دماغ میبینم/:

من سه ساعت و نیم بیهوش بودم.بخدا اگه درست میتونستم نفس بکشم.هیچ وقت اینکارو نمیکردم. یه طرف بینیم کا ...

حق داشتی اما تو رو خدا به هر کسی که ميخواد عمل کنه صرفا به خاطر زیبایی بگیرد نکنه به خدا ارزش نداره

خوشبحالت ،اگه اسنخونیه ک نترس مطمعن باش خیلی خوشگل میشه،من بینیم و عکسشو ب ی دکتری فرستادم گفت از نو ...

فرق بین بینی استخونی و گوشتی چيه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792