2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 39 پست
از کجا آخه ، واسه پسرش هیچی کم نمیذاره بدتربن توهینارم بهش کرده

پسر دوسته خب .مامان منم دختراشو دوست نداره حسادت هم میکنه بهشون .حالا بعد ازدواج بدتر هم میشه اگر شوهرت خوب باشه ودوستت داشته باشه .تجربم میگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حق داري ، حرف هاي مادرت نيش داره ادم دلش ميشكنه ، زودتر به نامزدت بگو بريد سر خونه زندگي خود ...

تا ی سال دیگه باید صبر کنم 

تیکر تولد عشقمه💜💜💜 زندگی قشنگه سخت نگیر😊😊😊

[QUOTE=67353629]به نظرم حق داري ، حرف هاي مادرت نيش داره ادم دلش ميشكنه ، زودتر به نامزدت بگو بريد سر خونه زندگي خود ...[/QUOTE

نامزد مثل دیوار سست هس بهش تکیه کنی خراب میشه.از قدیم گفتنا

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
میدونم گلم درکت میکنم خب چون داداشت شر و شیطونه نمیتونه ب اون چیزی بگه تورو مظلوم گیر اورده اما ما ...

آخه من چ گناهی کردم ،تو مسافرت علنا بهم گفت، تو ماشین یجای تاریک نگه داشتیم بخوابن ، من خیلی ترسیدم گفتم بریم جای دیگه سه بار خوابیدم سه بارش بختک روم افتاد ، میگم مامان تو فقط تو فکر خودتی بریم دیگه ، میگه پس بفکر تو باشم بفکر خودمم

از من به تو نصیحت هیچوقت حرفای مامانتو به نامزدت نگو. بعدها توی زندگی سواستفاده میکنه. الان شاید نازت کنه بوست کنه حمایتت کنه ولی یروزی سواستفاده خواهد کرد. کلا قیلتر کن همش چه این طرف چ اونطرف. فقط خوبیاشونو واس بقیه بگو

[QUOTE=67353629]به نظرم حق داري ، حرف هاي مادرت نيش داره ادم دلش ميشكنه ، زودتر به نامزدت بگو بريد س ...

نامزدم خیلیییی پشتمه ، تا فهمید من عینکی شدم فورا رفت برام عینک گرفت ولی مامانمینا تو فکر نبودن

آخه من چ گناهی کردم ،تو مسافرت علنا بهم گفت، تو ماشین یجای تاریک نگه داشتیم بخوابن ، من خیلی ترسیدم ...

مامان من بدترشو ب من گفته بخدا😔😔

خوشحالم ک همه منو به مهربونی میشناسن  
آهنگش غمگینه😂😂😂 وااای اون یکی همسایمون بطری رو از بالا پرت کرد پایین فحش داد

چ داستانی دارین شما. لابد شگست عشقیه

از من به تو نصیحت هیچوقت حرفای مامانتو به نامزدت نگو. بعدها توی زندگی سواستفاده میکنه. الان شاید ناز ...

بعضی اوقات ک خیلیییی ناراحتم میگم چون منو میبینه گریه میکنم اینقد اصرار میکنه ک بگم ، خودمم دل خوشی ندارم