2821
2789
عنوان

این صدا چیه؟؟

172 بازدید | 13 پست

چند شب پیش ساعت دو نصفه شب خواب خواب بودم ولی با یه صدا که فکر کنم صدای جابجا شدن لیوان روی میزم بود، از خواب بیدار شدم. مطمینمممممم که خواب نمیدیدم قبلش و اون صدا رو تو خواب نشنیدم. اومدم اینجا تاپیک زدم انقدر مسخره بازی درآوردین که گفتم شاید خیالاتی شدم.

الان باز دوباره از اتاقم یه صدایی اومد، من بیرون نشسته بودم ولی مطمئنم صدا از تو اتاقم بود. الانم فقط مامانم خونست ک اونم اون لحظه داشت یه چیزی رنده میکرد نشنید 🤦‍♀️

برم پیش دعانویس؟؟؟ 

پ.ن: بازم تاکید میکنم که خیالاتی نشدم چون اون لحظه خیلی خوش و خرم داشتم با دوستم چت میکردم و اصلا به جن و پری فکر نمیکردم

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه اصلااااااا

خب بابا شاید یه چیزی تو کمدی جایی افتاده 

حسااس نشو

معمولا میگن وقتی که یه چیزی میبینی که عقلتون نمیتونه توجیه کنه  به روی خودتون نیارید اگه چیزی میبینی یا میشنوی به رو خودت نیار بهش فک نکن

کشش نده😁

بسم ا..بگو..

آیت الکرسی بخون تموم میشه..

دیگه ام جستجوگری نکن.. اونا تا کاری بهشون نداشت باشی کاری بهت ندارن..

نصف شبی زن های حامله رو نترسون..تو تاپیکت ننوشتی وارد میشن میخونن بعد میفهمن قضیه چیه تا برن ترس روشون اثر کرده..

خب شايد حشره اي چيزي تو اتاقته مثلا ميخوره به لوستر صدا ميده

قوی تر از این حرفاست. حشره نمیتونه یه لیوان رو جابجا کنه یا بره تو در 

⭕ مترجم هستم. اگه نیاز به ترجمه داشتین بهم پیام بدین

جن موکله

برو پیش دعانویس تا از تشت اب قفل زنگ زده دربیاره

فقط یه سوال اینکه دعانویس چرا از جن نمیخواد از تو تشت اب شمش طلا دربیاره؟

کل قوانین فیزیکو زیر سوال میبرین

قرون وسطاس مگه

زنان را تشویق می‌کنم که یک لحظه به بدن‌هایشان ( سایز و شکل و اندازه‌اش) فکر نکنندو به جای آن به دستاوردهایشان،زندگیشان،رویاهایشان،اهداف‌شان،خوشحالی و رضایت خودشان فکر کنندو به جای اینکه فکر کنند چگونه بدن‌هایشان را کوچکتر کنند،به این فکر کنند که رویاها، هدف‌ها، شادی و رضایت خودشان را گسترش بدهند. - جمیله جمیل

من گاهی با صدای دویدن یکی از بالا پشت بوم از خواب بیدار میشدم😨😨😨 قشنگ یکی داشت رو پشت بوم میدووید 😨😨 ما خونمون ویلاییه

بعد مدت ها متوجه شدم بچه های همسایه بغلین تا صبح نمیخوابن نصف شب دنبال هم میکنن و اینقد دیوار ها نازکن آدم فک میکرد بغل گوش ما اینکارو میکنن

احتمالا همسایه هاتونن