2777
2789

اوووووف برای من که هر روز چند بار سکسکه می کرد😃😃😃 نشانه رشد ریه ها و پرده دیافراگم بدن بچه هست و رشد معده که جنین آب کیسه رو قورت می ده دختر من به دنیا هم اومد خیلی سکسکه می کرد الان ۴ ماهه هست بهتر شده

خدا بزرگتر است

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره پسر منم تو شكمم بود سكسكه ميكرد😍 رو شكم مثل نبض ميزنه و كاملا از رو پوست ديده و حس ميشه😂

ای خدای من تابحال نشنیده بودم 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
کجای بدن این نبض می زنه

بستگی داره به موقعیت قرارگیریه جنینت

برای من پسرم سفالیک بود همیشه زیر نافم سکسکه

اخ قربونش برم من

یاد اونروزا افتادم

چه قدر شیرین بود

خدایا بابت داده و ندادت شکر
این سکسکه چطوری چه چیزی راحس می کنید من الان هفته 30هستم ایا واسه منم سکسکه می کنه

من همین هفته تو تقریبا دیگه حسش کردم عین نبض میمونه مثلا میبینی پنج دقیقه نبض میزنه یه کوچولو هم شکمت بالا و پایین میره