2777
2789
عنوان

چینی جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 23 پست
اين هنر فقط واسه مادرشوهره منه ولاغير😂

مامان منم این طور می کنه

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!
خب استکان زیراستکان قندون ایناشو برندارمهم نیس بجاش دیس بردار دیس مهم

نميتوني مثلا قهوه خوري ليواناي شير خوريش و اينارو برنداري جاش ديس برداري

يا كلا از اين چينياي ناقصه كه يه تيكش شكسته عوضش نصف قيمت ميدن

اكر اونطوره خوبه مي ارزه بدون ديس بردار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا دوری یه عروس بود سس خوری نداشت سس رو توی لیوان می ریخت

سس خوری به نظرم نسبت به دیس ، کمتر مهمه .

سس خوری های بلور خوششششگل ارزون دارن. بلور به همه چی میاد. ولی دیس یه شکل دیگه باشه جالب نیست

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
نميتوني مثلا قهوه خوري ليواناي شير خوريش و اينارو برنداري جاش ديس برداري يا كلا از اين چينياي ناقصه ...

چرا از فله ای هاست بعدم من از قبل گرفتم خیلی سال پیش

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

تو سرويس چيني تيكه هاي فنجون و قتدون و قوري و اينچيزهاش بدون مصرف و جاگيرند خودم من فقط يه طبقه از كابينتم رو اشغال كردن هنوز يه بار هم از قندونهاش و قوري استفاده نكردم حالا اگر براي هزينه اشه از اونا بزن اما ديس مهمه اما اگر ديس نداره به رنگ چيني ات ميتوني ديسهاي ساده بخري ست كني يا مثلا ديس سيلور پايه دار بگيري كه با هر سرويس اي ست ميشه من خودم سرويس چيني رو پك شده خريدم چون خارجي بود تيكه اي نميفروخت اما معمولا چون ديسهاي سرويس خارجي كوچيك اند ديسهاي پايه دار بهش اضافه كردم يا مامانم ديس هاي مسي بزرگ گرد خريده از اونا به جاي ديس هاي سرويس چيني اش استفاده ميكنه سرويس چيني اشو كامل ميچينه اونوقت وسط ميز رو سرتاسر ديسهاي مسي ميزاره براي مهموني كلي البته

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
12نفره که خیلی کمه دیس هم خیلی مهمه گلم یکی از سرویساتو حتما 24 نفره بگیر که بعدا به مشکل نخوری ...

ما خیلی اهل رفت و آمد نیستیم مهمان هم داشته باشیم رستوران میریم