سرابی مدیر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15127 عنوان رنگ مو | مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست دوستان فکر میکنین رنگ باعث میشه آدم سنش بیشتر دیده بشه و اینکه چه رنگی بهتر بذارم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم 1397/06/01 | 08:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15127 رنگ مو روشن سن رو بالا نشون میده تیره خوبه من میخوام ی چند روز دیگه رنگ تیره بذارم چه رنگی میخای بذاری خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15127 تنباکویی بزار رنگ خوبیه مرسی گلم باشه امروز میخام برم بگیرم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
divooneeeeee عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1689 چرا حیف شوهرم خوشش نمیاد با رنگ مو اینا مخالفه مخصوصاااا روشنبهش میگم دوس دارم رنگ کنم میگه من همینجوری دوس دارم اگه خودت خوشت میاد رنگ کنی رنگ کن میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کنید..😍😍یه آذرماهی مهربون 🤪😋😋
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 فرقشو به من بگو؟ بعضي رنگ هاي خاص مثل خاكستري اينا فقط سن و بيشتر نشون ميده چون صورت و بي روح ميكنه ... کاملا واضح و مشخصه😐😐😐چیو توضیح بدم برات😂😂😂اون ک از اول بوره خب بورهاز بچگیش با اون قیافه و شکل همه دیدنشرنگ موی طبیعیشهولی من م مشکیم رنگ روشن بذارم طلاییخب ١٨٠ درجه تغییر میکنمحتی شخص بورم مشکی کنه تغییر میکنه!!!! برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15127 شوهرم خوشش نمیاد با رنگ مو اینا مخالفه مخصوصاااا روشن بهش میگم دوس دارم رنگ کنم میگه من همینجوری دو ... چه حیف خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 چه رنگی میخای بذاری قهوه ای شکلاتیپایین موهام دکلرست😥😥 برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
سرابی مدیر استارتر عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 15127 قهوه ای شکلاتی پایین موهام دکلرست😥😥 آره خوبه جانم خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 تنباکویی بزار رنگ خوبیه تنباکویی هم رنگ قشنگیه😍😍😍 برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
avaaaaa عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 10445 کاملا واضح و مشخصه😐😐😐 چیو توضیح بدم برات😂😂😂 اون ک از اول بوره خب بوره از بچگیش با اون ... خب ديگه عزيزم خودتم ميگي تغيير ميكنههر تغييري لزوما منفي نيستمخصوصا ما خانم ها هم عاشق تغيير هستيمرنگ درست انتخاب بشه هيچ وقت سن و بيشتر نشون نميده
avaaaaa عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 10445 کاملا واضح و مشخصه😐😐😐 چیو توضیح بدم برات😂😂😂 اون ک از اول بوره خب بوره از بچگیش با اون ... بيشنهاد ميكنم كتاب حال موهات خوبه؟از خانم الهام رو بخوني