2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 67209 بازدید | 1266 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مشهدی ام

مگ میشه این همه معجزه ببین کجای راهو اشتباه رفتی ببخشید اینجوری میگم ولی آقا دست رد نمیزنه 

کاش میشد سوار قطار بچگیا میشدو می رفتیم هوهو چی چی...  
فراموش نه..اما اونقدر کمرنگ میشه.بخصوص اگه بعدش یه همسر خوب نصیب ادم بشه..در مورد تاوان اون بالاسری ...

دیدین ک تاوان بدن؟؟

شما اولش خیلی حالمو خراب کردی حسودیم شد ب شوهرتون اما بخدا بعدش خیلی بهم امید دادی خیییلی ممنونم

ان شاءالله انقد خوشبخت میشی که یک لحظه هم به گذشته فکر نمیکنی،و همه به زنت واسه داشتن همچین شوهری حسودی میکنن  

بگیر بخاب .فردا بهش فکر کن .از ساعت 2تا6 نباید هیچ تصمیمی گرفت .

کاش میتونستم یه شب راحت بخاب بخدا سرم نمیتونم بزارم رو بالش دلم خفم می‌کنه لعنت ب عشق

راضی نیستی

من از شوهرم راضی ام ولی یه سری مشکلات پیش اومد که زندگیمونو به هم ریخت ...بیشتر وقتایی که دپرس میشم دوس دارم زنگ بزن با عشقم حرف بزنم ولی شماره ای که ازش دارم دست داداششه ...متاسفانه در حدی که بهم بگه خوبه زن داره یه پسرم به تازگی متولد شده هیچی دستگیرم نمیشه...نمیزاره باهاش حرف بزنم یا شمارش رو بهم نمیده .دیگه فراموشش کردم خداروشکر که نزاشت باهاش حرف بزنم ....فقط خاطرش مونده 

ان شاءالله انقد خوشبخت میشی که یک لحظه هم به گذشته فکر نمیکنی،و همه به زنت واسه داشتن همچین شوهری حس ...

ممنووونم خواهر ان شاالله دلت پر از شادی و خدا بهترینارو برات رقم بزنه الهی امین

من از شوهرم راضی ام ولی یه سری مشکلات پیش اومد که زندگیمونو به هم ریخت ...بیشتر وقتایی که دپرس میشم ...

شما چرا اینکارو می‌کنی خیانت ب شوهر بزرگترین گناهه اصلا پسندیده نیس ادمو ب فکرفرو می‌بریم اعتماد ادمو ب یغما میبرین نمی‌دونم این قضاوت درسته یانه ولی کاش اینکارو نمیکردی

گووووور باباي قبلياااا پيشششششش ب سوي بعدياااا

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

من برم بخاب...آقا پسر بیخیال باش تو رو خدا من هیچوقت باور نمیکنم یه پسر عشق آتشین داشته باشه ....ولی انگار شما اولی هستی....برو واسه خودت دوست جدید بگیر تا بتونی فراموش کنی اون دختری که قدرتو ندونسته ....شبتون بخیر.

مگ میشه این همه معجزه ببین کجای راهو اشتباه رفتی ببخشید اینجوری میگم ولی آقا دست رد نمیزنه 

به غیرازمردمی که مشهدزندگی میکنن سالی بیست میلیون نفر میان مشهد،به نظرت توزندگی همشون معجزه اتفاق افتاده؟اندازه موهای سرم دیدم که رفتن حرم و هیچ اتفاقی نیفتاده

من از شوهرم راضی ام ولی یه سری مشکلات پیش اومد که زندگیمونو به هم ریخت ...بیشتر وقتایی که دپرس میشم ...

میدونستی علاوه بر خیانت خودتم کوچیک کردی

دیدین ک تاوان بدن؟؟

من که اون چند روز پیش این همه برای شما گفتم..مگه همون اقایی نیستی که دختره رفت شوهر کرد الان داری زمین چمن میزنی؟ بهت گفتم مورد من دهن بین بود الان ازدواج کرد تو خیابون منو دید گفت بهم تو خوشبخت شدی اما من زندگی نمیکنم.

منم بهش گفتم سزای ادم دهن بین مامانی همینه.