2777
2789
عنوان

تکونای نی نی از کی مهم میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 46 پست
توی عقد باردار شدم خانوادم محبورم میکنن سقط کنم . میگن دختر که تو عقد باردار بشه یعنی بی آبرویی و خف ...

ای وای😔😔انشالله نظرشون عوض بشه ولی مهم تو و همسرتین.اگه واقعا بچه رو میخواین از خیر عروسی بگذرین و سریع برین سر خونه زندگیتون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها پس هنوز خیلی مهم نیس  اخه امروز خییلی کم بود به نسبت روزای قبل نگران شدم  ممنون

خواهش میکنم..نه زیاد مهم نیس تازه من ۲۶ هفته ب دکتر گفتم حرکاتش بعضی وقتا کم میشه گف مشکلی نیس ولی از۲۷ و ۲۸ دیگه باید حواست باشه

اره عزیزم نگران نباش اصلا بعضی ها از بیست به بعد تازه حس میکنن 

انشالله هممون بسلامتی نی نیامونو بدنیا بیاریم.چه استرسی داره این بارداری.از طول سرویکس گرفته تاااااا تکونای بچه و ......

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
توی عقد باردار شدم خانوادم محبورم میکنن سقط کنم . میگن دختر که تو عقد باردار بشه یعنی بی آبرویی و خف ...

سقط نکن خواسته شون منطقی نیست. خدای نکرده زنا که نکردی. شوهر شرعی و قانونیته. اگا بعدا باردار نشی چی. باز خانواده خیلی سنتی می خوان بگن طلاق بگیر؟ یا عروسیت رو جلو بنداز یا  بی خیالش شو. ولی تحت هیچ شرایطی از نعمت خدا که برات فرستاده نگذر. منم تو عقد باردار شدم. الان هم ۱۳ سالشه. خیلی هم باهوشه .مدرسه تیزهوشان می ره.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من از ۱۲ هفتگی کمی حس میکردم البته بچه دوممه. الان بیستو یک هفتم مرتب تکوناشو حس میکنم  قربون ...

وااای عزیزم 

چ زود حس کردی معلومه پرجنب و جوشه ماشاالله 

الهی آمین 

سلام دوستان  خواهرم ۱۳هفته رفته سونو جنسیت مشخص نبوده  چند هفته مشخصه ؟؟

من هفته فهمیدم ولی بعضی سونو ها دوازده هفته میگن 

از شونزده به بعد هم ک دگ قطعیه البته اگ نینی پشت نکنه یا پاهاشو نبنده

ان تی هم‌رفت  ولی چطور بعضیا میگن از رو عدد ان تی میشه فهمید

خخخ جا انداختم انگار 

هفده هفته فهمیدم 

به منم نگفت ان تی 

شانسیه 

ان تی نگن بهتره چون قطعی نیس یهو آنومالی میری میگن اشتباه شده