2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا حسودی خب

صبح سه تایی بلند شدیم رفتیم من شوهرم مادرشوهرم گردش. برادرشوهرم نامزده رفت پیش خانواده زنش. بعد ظهر که شد ناهار خوردیم مادرشوهرم گفت بریم پیش اونا. منه ساده هم گفتم اره بلند شدم جمع کردم. شوهر بدبختم هعی گفت بیخیال من اصرار که بریم. خلاصه رفتیم با مکافات پیداشون کردیم. شوهرم اعصبانی از این که ول کردیم اومدیم اینجا نمیتونیم پیدا کنیم. اونا یه زنگ نزدن بیاید شما خودتون سبک میکنید خلاصه رفتیم. ادامه داره الان میگم

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍
صبح سه تایی بلند شدیم رفتیم من شوهرم مادرشوهرم گردش. برادرشوهرم نامزده رفت پیش خانواده زنش. بعد ظهر ...

بعد 10/15دقیقه پیاده روی رسیدیم پیششون. چای و میوه و کباب اوردن من نخوردم. مادرشوهر. و شوهرم خوردن. اونا هم خیلی عادی برخورد کردن. حسودیم شد و حرصم گرفت ما خودمون سبک کردیم رفتیم عروسمون نکرد یه کلمه بگه خوش اومدین مرسی اومدین. در حالی که ما گفتیم بخاطر تو اومدیم. حالا من نامزد بودم با زور و گریه منو میبردن با خودشون. به این جاری که رسید مادرشوهرم به برادر شوهرم گفت تو با زنت اینا برو. من بودم اگه با خانوادم میرفتم عمرا می اومدن دیدنم. کلا روزمو با رفتن خراب کردم

میشه واس مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنی😞یعنی میشه منم یه روز تیکر بارداریمو بزنم😍