2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 41 پست
بچه به دنیا ک بیاد و ببینیش حداقل بخاطر سختیهایی ک کشیدی تا دنیا بیاد مهرش تو دل ادم میوفته نمیدونم ...

دقیقا مثله من‌ توکل به خدا ناشکری نکنیم

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه به دنیا ک بیاد و ببینیش حداقل بخاطر سختیهایی ک کشیدی تا دنیا بیاد مهرش تو دل ادم میوفته نمیدونم ...

یه وقتایی میگم حتما به صلاحم نبوده چون خیلی پسر دوست نیستم اصلا حوصله سروصدا و شیطنتهای پسربچه ها رو ندارم به جز یه مورد مهر هیچ پسربچه ای به دلم نشسته ک خوشم بیاد ازش

ولی خوب طبیعیه ک چون دوتا دختر داشتم دلم پسر میخواست ک متفاوت بود ما خودمون سه تا خواهریم با یه داداش

نمیدونم چمه دیدی تو فیلمها طرف فکرای مختلف میکنه خودش جواب خودشو میده خوددرگیری داره من الان کااااملا اینجوریم

از خودم داره بدم میاد ک چرا تا وقتی فک میکردم جنس متفاوته هر تکونش برام لذت بخش بود اما الان هییییچ احساسی بهش ندارم اما دست خودم نیست

تا کی قراره این وضع ادامه داشته باشه نمیدونم😞

یه وقتایی میگم حتما به صلاحم نبوده چون خیلی پسر دوست نیستم اصلا حوصله سروصدا و شیطنتهای پسربچه ها رو ...

صدرصد مطمئنی دختره؟؟؟؟

من خیلی بهتر شدم ولی نمیدونم وقتی شنیدم که اینم پسر حالم چه جوری میشه فقط به خدا توکل میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بچه اولمه و فرقي نميكنه چي باشه فقط سالم باشه، منم برادر ندارم و خواهرمم ٢تادختر داره 

همین دیگه منم خواهر ندارم جز مادرم انگار کسیو ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه وقتایی میگم حتما به صلاحم نبوده چون خیلی پسر دوست نیستم اصلا حوصله سروصدا و شیطنتهای پسربچه ها رو ...

حسوديم شد 

افرين ك يه تا بچه اوردي 

شايد سرنوشتت مث مامانته سه تا دختر و بهدي پسر 

انشالله به سلامتي گلم 

اشكالي نداره يه كم ناراحت باشي 

اينقد رو خودت فشار نيار ك زود مشكلتو حل كن 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
صدرصد مطمئنی دختره؟؟؟؟ من خیلی بهتر شدم ولی نمیدونم وقتی شنیدم که اینم پسر حالم چه جوری میشه فقط به ...

اره عزیزم دوتا سونو گرافی متفاوت رفتم هردو گفتن دختره دومی پیش صدری رفتم ک خیلیا میگن کارش حرف نداره

شکر خدا الان کنار اومدم با قضیه و دخملمو دوست دارم😍

حسوديم شد  افرين ك يه تا بچه اوردي  شايد سرنوشتت مث مامانته سه تا دختر و بهدي پسر  ...

ممنون گلم شکر خدا الان خیلی خوب شدم حالم با هفته پیش قابل قیاس نیست دخملم دوست دارم الان باهاش کنار اومدم میدونی اگه از اول نمیگفت پسره بعد عوض کنن بگن نه دختره انقدر ضربه نمیخوردم اما شکرخدا الان خوبم و اروم 

دختر سپاه یه مادره عر مادری دلش به دخترش گرمه انشالله بزرگ بشن نذارن مادرشوهر و خواهرشوهرم انقدر اذیتم کنن

ممنون گلم شکر خدا الان خیلی خوب شدم حالم با هفته پیش قابل قیاس نیست دخملم دوست دارم الان باهاش کنار ...

من عاشق دخترم اصلا یجورایی میگم مادر بی دختر خیلی تنهاست خیلی 

به خدا توکل کن ان شاالله قدمش پرخیر و برکت باشه براتون

منم ۱۰ روز دیگه مشخص میشه جنسیت بچم حتی الان هم به زبونم میومد جنسیت پسرم میخواستم بگم توکل بخدا هرچی باشه شکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40