2777
2789
هنوز که اخمهاشم میکنه تو همو میگه نه من کاری نمیکنم و زود در میره تا حرفی نزنم

فعلا ولش کن فعلا برگ برنده دست اونه تو بارداری نباید بچت رو خاطر هوس اون اذیت کنی حرص نخور بعد از تولد بچه برو باهاش برخورد حسابی کن فعلا ولش کن واسه بچه بده ،مردها وقت بارداری زنها خیلی ها شون   از این گوه خوری ها می کن متاسفانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا از كجا انقد مطمعني ك ميگي ب فاجعه ترين نوعش؟؟؟

اره دقیقا برا منم سواله . تا اینجا گفتی عکسشو میبینی اونم زود پاک میکنه .

خوب جدی بشین باهاش صحبت کن . بگو من دیدم تو گوشیت ارتباطتو . هیچ چی حتی بچه هم منو مجبور نمیکنه ادامه بدم زندگی ای که توش به شعورم توهین میشه .

یه کم تهدیدش کن . نذار از احساسات مادرانه ت سو استفاده کنه . و فکر کنه به خاطر بچه حتما میمونی تا به غلطاش ادامه بده .

حالا واقعا مطمئنی دیگه که داره خیانت میکنه ؟

اره دقیقا برا منم سواله . تا اینجا گفتی عکسشو میبینی اونم زود پاک میکنه . خوب جدی بشین باهاش صحب ...

آره دوستم چند وقته دارم کنجکاوی میکنم .واینکه شما تز رفتار های شوهرتون میتونید حالشو بفهمید که ...

میخوام بدونم باید چی کار کنم

عزیزم ببخشش 

ولی  اگه یکباره دیگه دبدی تنهاش بزار حتی با وجود بچه ...

چون بمونی افسرده میشی 

هر چند الان هم ببخشی 

بازم هیچ وقت یادت نمیره وزندگی کردن واست بی ارزش میشه 😢

خدایاحرفهایم بوی ناشکری میده اما تو بحساب دردو دل بگذار  تیکر تولد پسرمه 😍بیدانام دی😍