2777
2789
دوست داری جوجت چی باشه

نمیخوام به یه طرف گرایش داشته باشم ازین که سردرگم هستم کلافه ام ، تا الان علایم پسر دارم ولی سونو معمولی هفته ۱۶ بهم گفت دختره

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
فعلا که برام سونو معمولی هفته ۱۶ گفته دختره ، ولی کلا علایم پسر دارم 

خوب یه سونو دیگه برو

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام به یه طرف گرایش داشته باشم ازین که سردرگم هستم کلافه ام ، تا الان علایم پسر دارم ولی سونو مع ...

علایمت چیه؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
۱۱هفته رفت ۱۲وخورده ای هست ولی زیرش،زده پایینه و بیشتر بررسی بشه هرکارمیکنم عکس اپلود،نمیشه

مال من ۹ بود و دکترم گفت عادیه

علایمت چیه؟

رنگ و روم باز شده ، ولی رویش موهای زاید خیلی کم شده ، ران و با.سنم کوچیک شده ولی بالاتنه پر تر شده ، وزن نگرفتم کلا تا حالا در عین حال اصلا ویار و تهوع ندارم ، میلم به ترشیجات خیلی زیاده ماست و دوغ خیلی دوست دارم ، عکس سونو و آز إن تی هم گذاشتم تو صفحات قبل ، گوشت اصلا نمیتونم بخورم ، گرمیجات نمیتونم بخورم، بچم همش سمت راست شکمم هست عکسشو تو تاپیک های قبلیم گذاشتم چقدر سمت راست قلمبه میشه ، نی نیم درشت هست میگن بزرگتر از سن حاملگی هست ، گرمم میشه و همیشه بی لباسم بخاطر گر گرفتگی، دیگه نمیدونم چی بگم 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

نمیدونم چرا دکترم گیر داده بچت پسره مطمئنم😂

حالا من ۶هفتمع😂میگه اصن من مطمئنم پسره ک پسره 

واسه من فرقی نداره سالم باشه هرچی می‌خواد باشه 

جفتشون عشقه 

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور