2777
2789
نه عزیزم زوده  زودتر از دو هفته بعد رابطه نشون نمیده  اما شما کلا از موعد تخمک گذاریت گذ ...

چه ربطی به رابطه داره مهم تخمک گذاری ایشون میگه دو روز مونده به پریودشون یعنی الان جواب۹۹درصد درست

چه ربطی به رابطه داره مهم تخمک گذاری ایشون میگه دو روز مونده به پریودشون یعنی الان جواب۹۹درصد درست

عزیزم جواب آزمایش خون دو هفته بعد لقاح مثبت میشه 

که لقاح موقع تخمک گذاری اتفاق میفته و اسپرم حداکثر ۷۲ ساعت در محیط رحم زنده میمونه و بعد از لقاح سلول تخم شروع به تکثیر میکنه و هورمون ترشح میکنه و تا زمانیکه هورمون به حد نصاب برسه که جواب آزمایش مثبت بشه حدود دو هفته طول میکشه

و به همین دلیل هست که در بعضی افراد مثل خود من از ۵ تا ۳ روز قبل موعد بی بی چک مثبت میشه و بعضی ها تا یک هفته بعد موعدشون هم نشون نمیده

پس زمان رابطه قطعا مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا الان گیج شدم الان من حاملم یا ن اگه دوروز دیگه نشدم پری یعنی حاملم یان بخدا گیج شدم هرکی یه چیزی میگه ازمایشگاه گفت چون ۱ هفته شده درسته بعد همسرم میگه دوره تخمک گذاریت دوروز قبل رابطه کامل تموم شده بوده

عزیزم جواب آزمایش خون دو هفته بعد لقاح مثبت میشه  که لقاح موقع تخمک گذاری اتفاق میفته و اسپرم ...

یعنی منکه سوم پرویید شدم و ۴ روزه اس ۲۵ تخمک گذاریم نبوده؟

من واقعا الان گیج شدم الان من حاملم یا ن اگه دوروز دیگه نشدم پری یعنی حاملم یان بخدا گیج شدم هرکی یه ...

بله درست میگن تخمک گذاری شما قبل از نزدیکیتون بوده اون موقع شما نزدیکی داشتین از زمان تخمک گذاری اون گذشته بود

تخمک۲۴ساعت بعد آزاد شد قدرت باروری داره بعدش از بین میره بیخود به خودتون استرس مدین از این به بعد بیشتر مراقب باشین