2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بايد چند روز بگذره از موعدت.. هورمون خيلي دير وارد ادرار ميشه.. مگه اينكه زمان لقاح دورتر باشه..&nbs ...

این بی بی جکا اعصاب روانمو ریخته بهم

فرداس

اهان. فکر کردم خیلی مونده.

پس دیگه واقعا مبارک😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

ببين اگر همون اول ك تست ميزني حاله بيوفته مثبته.. اما اينكه بزاريش ١٠مين بگذره بعد ببيني حاله انداخته اشتباهه.. براي شما تو همون ٣دقيقه اول حاله انداخت؟

خبر آمد خبری در راه است... 😊😊
ببين اگر همون اول ك تست ميزني حاله بيوفته مثبته.. اما اينكه بزاريش ١٠مين بگذره بعد ببيني حاله انداخت ...

سه دقیقه چیه همون لحظه بالا اومدن هاله رو انداخت رفت خط دومی

خانومی احتمال زیاد مثبته و باردارین❤

شما نحوه ی بیانتون طوری بود که تو اکثر کامنتا فکر کردن روز هشتم سیکلتونید...دقت نکردن که گفتین ۸ روز بعد اقدام...اگه فردا موعدتونه پس قطعا درسته

خانومی من هرروز میام نی نی سایت یه بی بی مثبت جدید میبینم واقعا با نی نی کوچولوتون دعا کنین منم اگه صلاحمه مادر بشم🌹

خدایا ممنونم ازت که یه فرشته ی بهشتی آذر ماه تو دل من میذاری و دخترکوچولوم مثل مامان و بابابزرگش شهریوری میشه❤❤❤