2777
2789
عنوان

خواب نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 25 پست

بذار بچه هر طور راحته بخوابه

الان طفلکی بد خواب شده خواب از سرش پریده

درک ات میکنم خودم این روزها رو سپری کردم

ولی حتما از همسرت کمک بگیر چون تنهایی خسته و داغون میشی بیدارش کن بگو خیلی خسته ای و به کمکش احتیاج داری

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه ی یه عالمه خواهرزاده و برادرزاده دارم. دوست عزیز الان که هوا خوبه و نی نی تون شکرخدا به دست اومده. مثلا ساعت هفت یا هشت شب ببرش حموم. توی وان بذارش یکم ماساژش بده. آب روی کمرش بریز. بعد بیا بدنش رو با روغن چرب کن و لباس مناسب تنش کن. شیر بهش بده و بذارش روی تختش یا هرجایی که قراره بخوابه. چراغ رو خاموش کن و از کنارش بلندشو. ولی هی بهش سربزن بدون سروصدا. خودش میخوابه. چندشب این کار رو بکن تعداد شبها بستگی به نوزاد داره. یکی یک هفتگی عادت میکنه یکی ده روز! ولی مطمئن باش بعد اون هرشب سر همون ساعت سرجای خودش با خاموش کردن برق خودش خواب میره(وقتی جاش تمیز باشه و شکمش سیر)

چندشب اول برای خسته کردنش حموم ببرش. بعدش میتونی یه شب در میون ببری و یا باهاش بازی کنی تا یکم خسته بشه. میدونی ما خانومها خودمونم سخت میگیریم. وگرنه وقتی بچه آرومه چرا هی پیله میکنیم که باید بخوابه؟ وقتی مطمئن شدی مشکلی نداره بذارش جای همیشگی خوابش و بیا بیرون. خودش میخوابه. اگه گریه کرد حداقل یه چهل ثانیه علاف کن و طولش بده. اگه گریه اش قطع شد که هیچ. بدون اینکه متوجه بشه و بغلش کنی فقط ببین هنه چیز نرماله. اگه گریه اش طول کشید همونطور دراز کش ببین میشه گریه اش قطع شه اگه نشد بغلش کن.

قنداقش کردم اینقدزورمیزنه تادستاشوبیاره بالا

عیب نداره کم نیار .من الانم که هفت ماهشه بعضی وقتا قنداق میکنم یاسشوا میخوابونم .سشوارنباشه توروزمگه میخوابه شماهم امتحان کن

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  

موقع شیردادن سعی کن کنارش دراز بکشی تا اینکه بغلش کنی. و برای گرفتن آروغ اگه بیدار بود که برش دار و آروغش رو بگیر. اگه خواب بود یا نیمه خواب بود بذار یکم خوابش سنگین بشه و بعد آروغش رو بگیر. پوزیشن هایی هست که همونطور خوابیده آروغش گرفته شه. ولی همچین لازمم نیست دقیقا بعد شیرخوردن انجام بشه

راستی یه برنامه هست که صدای جارو برقی و سشوار و این چیزها داره که معمولا اکثر نوزاد ها ازش خوش شون م ...

واسه من تاثیری نداشت

امیدت فقط به اون بالایی باشه