ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به خاطر داشتن عوضی ترین شوهر دنیا البته داذم جدا میشم
خیلی ناراحت شدم ..ولی خداروشکر که داری جدا میشیو به خوشبختیی نزدیک امیدوارم زندگیتون من بعد سرشار از خوشبختی بشه ...خوشبخت میشین چون به خدا اعتماد کامل دارین 😍😘
بله عمیقاً از بچگی این حس رو داشتم چون یه پدر مادر مهربان و مومن دارم ، مذهبی هستن ولی هیچوقت نظر ...
خدارو شکر عزیز دلم ..خدا پدر ومادر و خانوادتونو براتون نگه داره زنده باشن...انشاللع که شماهم مادر خوبی میشین چون توسط یه ملکه و پدر خوبتون بزرگ شدین و تربیت .شک نکنید😚
اما خب آدم توی غار که زندگی نمی کنه٬ مسایل سیاسی و اجتماعی همیشه برای من مهم بوده٬ برای همین تا وقتی وضعیت این جهان و مخصوصا شرایط فعلی ایران این چنین که هست باشه فکر نمی کنم بتونم با آرامش کامل از خوشبختیم تو زندگی شخصی لذت ببرم.....
اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.