2777
2789
عنوان

عمیقا احساس خوشبختی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 63 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر داشتن عوضی ترین شوهر دنیا البته داذم جدا میشم

خیلی ناراحت شدم ..ولی خداروشکر که داری جدا میشیو به خوشبختیی نزدیک امیدوارم زندگیتون من بعد سرشار از خوشبختی بشه ...خوشبخت میشین چون به خدا اعتماد کامل دارین 😍😘

بله عمیقاً از بچگی این حس رو داشتم چون یه پدر مادر مهربان و مومن دارم ، مذهبی هستن ولی هیچوقت نظر ...

خدارو شکر عزیز دلم ..خدا پدر ومادر و خانوادتونو براتون نگه داره زنده باشن...انشاللع که شماهم مادر خوبی میشین چون توسط یه ملکه و پدر خوبتون بزرگ شدین و تربیت .شک نکنید😚

خدارو شکر ..چی باعث شده که این حس لذت بخشو داشته باشین اگه دوس دارین بگین

حتما عزیزم اول از همه پدر و مادر گلم همسر مهربونم که میدونم میتونم بهش تکیه کنم و همه حرفامو بزنم و بالاخره دو تا هدیه که خدا بهم داده 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
مرسی عزیزم واسه انرژي مثبت😍😍

بله عزیزم ما ادما عادت داریم همیشه نیمه ی خالی لیوان رو ببینیم من خودمم گاهی همینم ..ولی وجود چیزای دیگرو نمیبینیم 

سلامتی که بزرگترین نعمته پدر مادر وحتی برای بعضی ها داشتن عشق و فرزند...اینا هر کدومش به تنهایی برای حس خوشبختیی عمیق کافیه دوستم😍😘

حتما عزیزم اول از همه پدر و مادر گلم همسر مهربونم که میدونم میتونم بهش تکیه کنم و همه حرفامو بزنم و ...

بلههه خیلیم عالیی ..امیدوارم همشون زندخ باشن همیشه ودر کنار هم شاد باشین همگی ..و این حس خوشبختییی پایدار باشه تا ابد😍

عمیقا بدبختم موندن تو ایران منو از اهدافم دور کرده فقط همین

اینطوری نگین ...

بله خیلیا اهداف بزرگی دارن که شاید بودنشون در ایران حس کنن بدبختن ...ولی حتما چیز هایی هست که باعث شه حس خوشبختیو داشته باشین 

انشالله به اهدافتونم میرسین😘

راضیم شکر 

ولی جای خالی یکی خیلی اذیتم میکنه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

توی زندگی شخصیم بله٬ خیلی. 

اما خب آدم توی غار که زندگی نمی کنه٬ مسایل سیاسی و اجتماعی همیشه برای من مهم بوده٬ برای همین تا وقتی وضعیت این جهان و مخصوصا شرایط فعلی ایران این چنین که هست باشه فکر نمی کنم بتونم با آرامش کامل از خوشبختیم تو زندگی شخصی لذت ببرم.....

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم.