nazaninzeinab مدیر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 عنوان کیت تخمک گزاری | مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست وای امروز کیت تخمک گزاریم دو تا خط پر رنگ شد امشب میتونم قدام کنم اما فردا شب نمیشه شب چهار شنبه است مشکلی نداره ی روز در میون باشه خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی 1397/05/29 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 وای ماه بعدم تخمک گذاریت میوفته تو محرم عاشورا تاسوعا😐😐من میگم اقدام کن حالا یه سوره ای چیزی بخون ... میرم تحقیق میکنم اگه بشه حتما خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 وای ماه بعدم تخمک گذاریت میوفته تو محرم عاشورا تاسوعا😐😐من میگم اقدام کن حالا یه سوره ای چیزی بخون ... تاسوعا و عاشورا روایت نیومده که خوب نیستفقط اگه بعضیا انجام نمیدن برای احترامه وگرنه مشکلی نداره لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 چشششششششششششم وای خیلی خوشحالم دوساله منتظر نی نی هستم ایشالله کههههه مامان میشیاگه شوهرت هست الان اقدام کن😍😍😝😝😝😝من جای شما هول شدم😂😂😂 برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 امشب عروسی دعوتیم بگم شوهرم موزارو غارت کنه البته شوخیه ها خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
سیب_ترش عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 4980 تاسوعا و عاشورا روایت نیومده که خوب نیست فقط اگه بعضیا انجام نمیدن برای احترامه وگرنه مشکلی نداره همون دیگه عزیزم برای احترامش میگم فکر کن از هیئت و گریه زاری و روضه خونی بلند شی شب بیای خخخخخ او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
hadis_ghavami عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 1704 تاسوعا و عاشورا روایت نیومده که خوب نیست فقط اگه بعضیا انجام نمیدن برای احترامه وگرنه مشکلی نداره اخه ادم یجوری میشه تو این روزا😐😐😐 برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 میرم تحقیق میکنم اگه بشه حتما ان شاءالله همین ماه بارداربشیواسه منم دعاکن لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 همون دیگه عزیزم برای احترامش میگم فکر کن از هیئت و گریه زاری و روضه خونی بلند شی شب بیای خخخخخ تازه ثوابم داره خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
مامان_سید_محمد_حسن عضویت: 1393/07/11 تعداد پست: 4456 همون دیگه عزیزم برای احترامش میگم فکر کن از هیئت و گریه زاری و روضه خونی بلند شی شب بیای خخخخخ 😀😀 لطفا برای شادی روح پدر عزیزم صلواتی بفرستید. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 ان شاءالله همین ماه بارداربشی واسه منم دعاکن انشاللله به حاجت دلت برسی خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
سیب_ترش عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 4980 تازه ثوابم داره خخخخ فکر کن با چشای خیس گریه کرده شوهرتم از تو دسته بکشی بیرون بگی بیا بیرررون کارت دارم😂😂😂 او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
azari1 عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1958 به غیر از اینکه شب چهارشنبه میشه شب عید قربان هم شنیدم خوب نیست هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 خخخخ فکر کن با چشای خیس گریه کرده شوهرتم از تو دسته بکشی بیرون بگی بیا بیرررون کارت دارم😂😂😂 خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
nazaninzeinab مدیر استارتر عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 720 به غیر از اینکه شب چهارشنبه میشه شب عید قربان هم شنیدم خوب نیست عهه واقعا خوبه گفتی من نمیدونستم خدایا راضیم به رضای تو بعد دوسال بهم نی نی دادی و گرفتی
پریشون عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 6076 اره میگن شب چهار شنبه خوب نیست بنا به دلایل مذهبی ربطی نداره به چهارشنبه کلا فرداشب عید میگن شب عیدقربان اقدام نکنید