2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک انشاءالله نی نی خوشگلتو سالم بغل بگیریش😍😍😍😍🙏🙏🙏🙏

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
آخ دقیقا سوا خودمم هس..دارم میرم مشهد..نمیدونم چه کنم

فکر نکنم اشکال داشته باشه چون هنوز نی نیت یه نقطست 

فقط رعایت کن مراقب باش

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
پس حسابی استراحت کن که دنیا بیاد کلی قراره اذیتت کنه..😋 جدا از شوخی انشالله خدا کمکت کنه و راحت و ...

ممنون گلم خدا به شما و نی نی سلامتی بده مرسی انقد تاپیکای بد خوندم ی تاپیک شاد زدی

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

تو شلوغی زیاد نرو سرپا نمون پیاده روی نکن

فامیل ما اولش نمیدونست رفته بود تایلند😐

بعد اومد آزمایش داد 7 هفته بود

آخ دقیقا سوا خودمم هس..دارم میرم مشهد..نمیدونم چه کنم

نه... اگه جاش سفت باشه.. نه

سخت نگیرید.

از دوره حاملگیتون نهایت استفاده رو بکنید.. نی نی بیاد تکون نمیتونید بخورید

من خودم حامله ک بودم مشهد رفتم کربلا رفتم شهرستان رفتم...!!! کلی هم پیاده روی کردم تو اون سفرهااا

استفاده کنید 

برا حاملگیتونم خوبه.. حال و هواتونم عوض میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

البته شرایطم فرق داره بعضیا از همون هفته اول لک دارن یا کمردرد استراحت باید کنن فقط 

من خودم لک نداشتم اما به شدت بدنم سست بود همش خواب بودم جون نداشتم دلمم درد میکرد هر چی هفتم بالا رفت بهتر شدم