2821
2789
عنوان

خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 18 پست
به نظرت همه اینجاحقیقتو میگن؟از رو حرف یکطرف نمیشه قضاوت کرد زندگی کسی رو

ببينيد درد خيانت اينقدر زياده مطمن باش كسي نمياد از رو تفنن اينجا تاپيك بزنه ببين چقدر درموندست كه برا همدردي مياد صحبت ميكنه نمونش خود من بارها و بارها ازش يه سوال پرسيدم كجاي زندگيم كمبودي از طرفم حس كردي كه رفتي سراغ هرزها جواب داد هيچي دليل كارشو هم ميگه اشتباه كردم به همين راحتي

ببينيد درد خيانت اينقدر زياده مطمن باش كسي نمياد از رو تفنن اينجا تاپيك بزنه ببين چقدر درموندست كه ب ...

نمیگم برای تفنن.میگم طرف نمیادهمه مسائلوبگه.مطمعنن یه جاهایی شایدازنظرخودش اشتباه نبوداماازنظر مثلا یه مشاور اینطورنباشه.برات ناراحت شدم واقعا نمیدونم چرا اینقدر زشتیه خیانت برای بعضیا قشنگه.اصلاچرا ازدواج میکنند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیگم برای تفنن.میگم طرف نمیادهمه مسائلوبگه.مطمعنن یه جاهایی شایدازنظرخودش اشتباه نبوداماازنظر مثلا ...

از اول هم مردا هوس باز بودن و هستن ولي زنا و دختراي قديم حجب و حيا داشتن وقتي ازدواج ميكردن پرونده قبليشون بسته ميشد ولي الان همه جا پر شده از زن هرزه اين يطرف قضيه است طرف بهدي هم ذات كثيف مرداست

از اول هم مردا هوس باز بودن و هستن ولي زنا و دختراي قديم حجب و حيا داشتن وقتي ازدواج ميكردن پرونده ق ...

خدانابودکنه زنهایی که میرن تو زندگی یه زن دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز