2777
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 21 پست

راست و دروغشو نميدونم

ولي شنيدم مياره

پدر بزرگ يكي از اشناهامون ميكشيد نوه ش ك اون وقتا سع چهارسالش بود معتاد شده بود گويا

هيچكسم نفهميد بعد فوت پدر بزرگه ديدن حالش بد ميشه و..

شك كردن

البته باز ميگم ك مطمعن نيستم شنيدم فقط

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
به بو عادت می‌کنه ولی اعتیاد نه .مگه اینکه شوهرش تو‌ چاییش  حل کنه بدون اینکه دوستت بفهمه که دو ...

نه بابا . شوهرش امروز دیده زنش ابریزش بینی گرفته گفته اگه یفهمم تو به بوش عادت کردی خودمو خلاص میکنم تا این حد حساسه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بوی مواد اعتیاد میاره مگه چه چیزا خداییش از‌کجا کشف میکنین همچین فکرایی رو😐😐

یعنی نمیشه؟؟

یه همسایه داریم شوهرش معتاد بود میگف وقتی شوهرم دوروزنباشه مابدن دردمیگیریم  وچزای دگه...

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

واقعا؟ به نظر منم بوی مواد صد در صد بی تاثیر نیست 

تاقبل این منم همین فکرومیکردم  

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

الان خیلی عطسه میکنه و ابریزش بینی داره . تو رو خدا جواب بدین خیلی ناراحته الان 

نه فکر نکنم......... با این حال چرا به جای این حساسیت ها شوهرشو نمیبره کلینیک ترک اعتیاد سای کوک ؟ خیلی کلینیک خوبیه متخصص های درمان و ترک اعتیاد دارند و دستگاه های جدیدم مثل آر تی ام اس دارند که برای  ترک اعتیاد ازش استفاده می کنند.

2790
2778
2791
2779
2792