2777
2789
عنوان

زندگیم خوب نیست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 47 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اونجاییش که مربوط به شماست رو حل کن بقیشم درست میشه ایشالا بقول قدیمیا یکی باید نیم من بشه شما با ...

دقيقا من هميشه نيم من ميشم  

به ندرتم شوهرم

مثلا من ديروز ٣ ساعت رو پايان نامه آقا كار كردم اومده ميگه گند زدي منم جواب ندادم سكوت كردم بعدش اومد گفت تو خيلي خوبي كه جوابمو نميدي من بدم كه زحماتتو نميبينم،البته الان ٤ ساله به اخلاقاش عادت كردم

سوره مزمل رو بخون روی قند و نبات خونه یا روی شربتش فوت کن خیلی تاثیر داره..من هم از ی تاپیک تو نینی سایت یاد گرفتم

معجزه هر روز اتفاق می‌افته:) همه ما غرق در مهربانی خداوندیم💕😇
دقيقا من هميشه نيم من ميشم     به ندرتم شوهرم مثلا من ديروز ٣ ساعت رو پايان نامه آقا كار ...

حالا راست میگفت تو خوبی یا تیکه انداخت بهت😑😶

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
چیز عجیبی نیست م از 24 ساعت 20 ساعتش دعوا و قهریم

عزیزم نباید اینطوری باشه. یه کدومتون کوتاه بیاین. منو شوشو بیشتر از یه روز نمیتونیم قهر بمونیم. اوایل زندگی زود به زود قهرمیکردیم. ولی الان خداروشکر خیییلی دیر به دیر. شاید سالی دو سه بار! فقط باید گذشت کرد همین!

خدای مهربونم سپاسگزارم ازت❤️
آره

اوووووو حالا کو تا مچ بشین باهم حوصله دار باااش  

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
حالا راست میگفت تو خوبی یا تیکه انداخت بهت😑😶

نه بخدا من سر اين فوق ليسانس انقدر حرف شنيدم،خلاصه ميكردم براش يه چيز ميگفت الانم پايان نامه،واقعا هم هر وقت اوج ميگيره حرف نميزنم چون بزنم دعوا شديد ميشه،منم اخلاقاش دستمه