2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 21 پست
روز 30 سیکلم رفتم ، یعنی الان باردارم؟

عزیزم باید بذاری یه هفته تا ده روز از بارداریبارداری گذره بعد بری آزمایش بدی، من چون نوبت دندون پزشکی داشتم میخواستم مطمئن  بشم زود رفتم، برا همین بتا پایین بود، خیلی می ترسیدم که خارج رحم باشه دوهفته استرس و آزمایش و دکتر و سونو ،میدونی بستگی داره که لقاح روز چندم بوده، احتمالا آخرای دوره ت بوده، جای امیدواری هست گلم، فقط سه روز دیگه که تکرار کردی نتیجه رو حتما ببر پیش متخصص زنان نشون بده، روند بالا رفتن مشخص میکنه که حامله هستی یا نه.

بعضی از داروها هم روی میزان بتا تاثیر دارن، مثل ال دی

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عزیزم باید بذاری یه هفته تا ده روز از بارداریبارداری گذره بعد بری آزمایش بدی، من چون نوبت دندون پزشک ...

منم چون میخواستم برم عروسی و میخواستم موهام رنگ کنم رفتم اگه نه نمیرفتم 

سه شنبه صبح حتما میرم آزمایش میدم و بعدش میبرم پیش یه متخصص نشون میدم . اصلا ال دی بهم نمیسازه نخوردم 

شما بارداری برام دها کن منم این ماه مادر شم یه بچه صحیح و سالم و صالح 

ان شالله  نی نی شما صحیح و سالم بیاد بغلتون 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره عزیزم،چرا زیاد نشه!انشالله که زیاد میشه،توکل بخدا

مرسی ان شالله شما به زودی زود بارداری میشی یه نی نی صحیح و سالم 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
مرسی ان شالله شما به زودی زود بارداری میشی یه نی نی صحیح و سالم 

مرسی گلم انشالله.

خیلی خودت را درگیر اعداد نکن،بدتر استرس میگیری،بچه ای که قراره بمونه با هر عددی میمونه اگه نخواد بمونه هم در بهترین حالت نمیمونه.من دوتا سقط داشتم،اولی بتا کاملا نرمال بالا میرفت ،تا 1300 رفت ولی پوچ بود،دومی بتا تا 400بالا رفت ولی بعدش اومد پایین و پریود شدم.در نهایت خداراشاکرم حتما اینطور به صلاحم بوده.مطمئنم خدا بهترین را واسم گذاشته کنار به وقتش نصیبم میکنه.به خدا اعتماد داشته باش.

خدایا شکرت   
مرسی عزیزم بهم گفت 31 باید دوباره تکرار کنی. ان شالله نی نی شما صحیح و سالم میاد بغلتون  راستی ...

کلن تو بارداری بدن تغیبراتی میکنه ولی هر دردی که احساس کردی غیر عادیه باید به دکتر بگی .ولی یکم دلدرد و کمردرد داره