2777
2789

میخوام بدونم این بیمارستان زایمانش چطوریه خوبه یانه

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600

بهت توصیه میکنم جونتوبردار ودررو اگه زایمان اولته .ولی اگه زایمان دومته وسزارین میشی بد نیس .ولی شریعتی بری خیلی خیلی بهتره هردوشم که دولتیه ولی غرضی خیلی کثیفه.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهت توصیه میکنم جونتوبردار ودررو اگه زایمان اولته .ولی اگه زایمان دومته وسزارین میشی بد نیس .ولی شری ...

زایمان دوممه.ولی شریعتی بخش نوزادان شنیدم نداره

زایمان اولم زهرای مرضیه بودم..خوب بود.الان دفترچه بیمه دارم میخوام واسه زایمانم ازش استفاده کنم

شریعتی هم خوب نیست.همون زهرای مرضیه خیلی خوبه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
زایمان اولم زهرای مرضیه بودم..خوب بود.الان دفترچه بیمه دارم میخوام واسه زایمانم ازش استفاده کنم

عزیزم نروبهریسکش نمی ارزه واقعا پرسنل بدی داره جوری که بعد زایمانت افسردگی میگیری برو همون زهرای مرضیه عالیه .اگه وضع مالیت خوبه پولو فدای سلامتیت کن اصلا با دفترچه بیمت دکترای بیمه که رایگانن نرو بعضیاشون واقعا چیزی سرشون نمیشه والبته دستشون بستس برای دارو دادن اینو ازمایی که چندساله بیمه هستیم داشته باش .الان بادفترچه بیمه یه کم ارزونترم پات در میاد زهرای مرضیه .بیمارستان عسکریه هم خیلی خوبه.

تارسیدن به هدف دور زدن ممنوع🎯🎯🎯.